1 dereceye 300 liraya varan zam mi :)
Amirim bana da 1 derece verdiler ama 300 liraya varan zammi vermediler sikayetim var
1 dereceye 300 liraya varan zam mi :)
Amirim bana da 1 derece verdiler ama 300 liraya varan zammi vermediler sikayetim var
Komple bir sorun var bence. Benim de mesajlarim gitmiyor saniyorum yenileyince gitmis oluyor. Twittera da giremiyorumsanırım internet sorunum var, mesajlarım çifter çifter gidiyor
bakalım nelere zam gelecek 15 gün içinde.. hadi hayırlısı..
Yok temmuzda zammin 2.kismini vermiyolar vergi dilimi muhabbetine hatta maasta azalma oluyor.Gosterip elletmiyolar parayi
ooo çok zekicetıpkı zam gelmeyip fiyatı artan ekmek gibi
Aynen o hesap
Bu maas basliklari acilinca benim aklima burda efsane bir muhabbet geliyo.Hani gecen yil bi baslik vardi.Biri para biz fazla geliyo,her sene yurtdisi tatil,son model audilerimiz var falan demisti 2 ogretmendi kari kocaunutulmazlarin arasinda o konu
Aynen o hesap
Bu maas basliklari acilinca benim aklima burda efsane bir muhabbet geliyo.Hani gecen yil bi baslik vardi.Biri para biz fazla geliyo,her sene yurtdisi tatil,son model audilerimiz var falan demisti 2 ogretmendi kari kocaunutulmazlarin arasinda o konu
Hiçte gerçekçi değildi yani,2 maaşla nasıl yapılıyorsa bunlar
memur maaşıyla evler (!) alanlarda var abla bilmem kaç çocuklavar yani çok şey etmemek lazım mesela ben de Monaco piremşeşiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?