Memurlara 3. zam geliyor!...

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Bu ay maaşları yüzde 6 + yüzde 0.90 artırılan memurlara, yeni zam yolda. Şubat'ta maaşlara yansıyacak 1 derece artışıyla 300 liraya varan zam elde edilirken, emekli ikramiyeleri de yükselecek...

Takvim'de yer alan habere göre
memurların maaşlarına ve emekli ikramiyelerine 'derece' zammı geliyor. Bu ay maaşlarına yüzde 6 zam ve yüzde 0.90 enflasyon farkı yansıtılan memurlar, Şubat'ta da derece zammına kavuşuyor.

Toplu sözleşme görüşmelerinde mutabakata varılan 'ilave 1 derece' uygulaması hayata geçirildi. 15 Ocak 2016'da görevde bulunan kamu görevlilerinden daha önce ilave bir derece verilmemiş olanlara 1 derece verildi.

Yapılan hesaplamalara göre; bu uygulama ile kamu görevlilerinin maaşlarında 300 liraya varan artış görülecek.

Derece artışı kamu görevlilerinin emeklilik ikramiyelerini de artıracak. Polislere ve uzman erbaş, uzman jandarmalara ayrıca gösterge artışı da yolda. Meclis'teki tasarının yasalaşmasıyla göstergeler 2 bin 200'den 3 bine yükseltilecek. Bu da hem maaşlara hem de emekli olurken ödenecek ikramiyeye yansıyacak.

1 dereceye 300 liraya varan zam mi :)
Amirim bana da 1 derece verdiler ama 300 liraya varan zammi vermediler sikayetim var

bakalım nelere zam gelecek 15 gün içinde.. hadi hayırlısı..

Özel ne olacak?
anlamıyorum ki bu vatan bir tek memurlardan mı ibaret?
Özele gelince patronla papaz olmamak için açık kapı bırakıyorsun da gelir vergisi keserken neden önce bizden kesiyorsun?Oy istersen kırım kırım kırıtıyorsun ama karşımızda biz özelcilerin.

sanırım internet sorunum var, mesajlarım çifter çifter gidiyor

ooo çok zekice tıpkı zam gelmeyip fiyatı artan ekmek gibi

Aynen o hesap
Bu maas basliklari acilinca benim aklima burda efsane bir muhabbet geliyo.Hani gecen yil bi baslik vardi.Biri para biz fazla geliyo,her sene yurtdisi tatil,son model audilerimiz var falan demisti 2 ogretmendi kari koca unutulmazlarin arasinda o konu

ne dersi veriyordu acaba

Hiçte gerçekçi değildi yani,2 maaşla nasıl yapılıyorsa bunlar

Kızçemi evlendireceğiz az kaldı,herşey ateş pahası nasıl yapılacak bu çeyiz işleri değilmi..

Maasa zam falan istemiyoruz lutfen ...

zam mı nerde ne zaman :) vergi dilimine girince verdiklerini almış olduklarını da fark ettirseler keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…