Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tişikkirlerrr...
Allah razı olsun ....
1 derecede 290 lira farkeden maaş Cumhurbaşkanı maaşı zaar.
Bugün hesaplattım, benim maaşım 15 lira artacakmış
Zama bak bee
Bozdurur bozdurur harcarım 15 lirayı![]()
Tişikkirlerrr...
Allah razı olsun ....
1 derecede 290 lira farkeden maaş Cumhurbaşkanı maaşı zaar.
Bugün hesaplattım, benim maaşım 15 lira artacakmış
Zama bak bee
Bozdurur bozdurur harcarım 15 lirayı![]()
Of ya, memur maaşına gelecek sözde 300 Tl civarı zam, ama şu ekmeğe gelen hükümete göre artış, yada güncelleme, bize göre zam, (yakında ekmek yiyemiyorsanız kurabiye yiyin diyeceklerpasta kullanılmıştı, çok şükür gdo luda olsa ekmek yiyoruz milletçenek) sözde benzinde 7 kuruş iniş
(indirime bak) ama diğer kalemlere %200 ü geçen artışlar..
Ben hala trafik sigortası zammına takığım, normalden 3 kat fazla ödeyecek bu sene araç sahipleri..
Yani bu maaş zammı, normalde tüketime gelen zamları örtbas etmek için gibime geliyor.. Yasal hak olan zamlar şuan bir kamuflaj bence..
Çok iftiracıyımdırbak yine şükür yok, cıx cıx cıx olmadızam mam yok, onlar güncelleme, fiyat arttırımı litfen iftira atma bilinmeyen hatun
![]()
Çok iftiracıyımdırBirde nankörümdürki.. Sorma gitsin
Ama içimden bir his kaşla göz arası bütün vekiller can ciğer kuzu sarma kendi maaşlarına güzel bi zam yaparlar gibime geliyor.. gerçi bunun için hisse gerek yok, rutin bu..
Kuzu çevirme dışarıda 15 Tl ye, 3 kaşık pilavın yanında 2-3 yaprak gibi verirlerya bilinmeyen, maaşı falan da geçtim malum zaten ama o yedikleri yemekleri 1-2 liraya yiyorlar ya o çok dokunuyor beha o mantıkla bakıyorlarsa evet 15 liraya kuzu çevirme yenir de biz meclis lokantasında yemiyoruz işte sorun o
![]()
Kuzu çevirme dışarıda 15 Tl ye, 3 kaşık pilavın yanında 2-3 yaprak gibi verirlerYanınada kola ayran derken 20 Tl alırlar
Burada çoğu insan artık eşiyle çocuğuyla dışarıya çıkıp bir şeyleri kutlamayı unutmuş durumda.. Ben şahsen artık herhangi restaurantta falan yiyip içmiyorum.. Bana göre gereksiz tüketim durumunda şimdiki koşullarda..
Benim takıldığım seninde dediğin gibi o vekillerin ülkedeki vatandaşları temsil ederken, kendilerini dokunulmaz ilan ettirmeleri ve içleri rahat şekilde 3-5 e oralarda karınlarını doyurmaları, maaşı en yüksekten alıp, 2-3 yıl vekillik yapıp emekli olmaları, ve 8-9 bin civarı emekli maaşı almaları.. Millet yıllarca okuyor ediyor, o maaşı çalışırken alamıyor, onlar alıyor..Bunlarıda seçen biziz![]()
O değilde 15 lirayı kesmedikleri için şükretmem gerektiği aklıma hiç gelmediydi.sonra da 15 liraya şükür etmemiz gerekiyor değil mi bilinmeyen.. tipik sadaka kültürü, sapıyla alacakları 15 lira için allah razı olsun demek zorunda kalmamız.. ne diyeyim ki, matematik bilgisinin azlığı, hesaplama sorunsalı falan falan falan.. diyecek bir şey kalmıyor..
Şükür edip, kabul edenler ellerini vicdanlarına, sonra midelerine koysun.. Ne diyelim.. Buradan konuşarak memleketi kurtaramıyoruz.. Allah akıl fikir versin milletimize..sonra da 15 liraya şükür etmemiz gerekiyor değil mi bilinmeyen.. tipik sadaka kültürü, sapıyla alacakları 15 lira için allah razı olsun demek zorunda kalmamız.. ne diyeyim ki, matematik bilgisinin azlığı, hesaplama sorunsalı falan falan falan.. diyecek bir şey kalmıyor..
Şimdi madalyonu şöyle çevirip bir bakıyorum da
15 tl kesinti yapılsaydı her ay
O zaman kıytırık 15 ile neler neler alınırdı her ay...çoluğun çocuğun rızkı nafakası olurdu...
Hey gidi hey...
Ya zaten bu böyledir. Hepsine 20bin lira zam ver yetmez... Para gelecekse hiç yetmez, azıcık para olur... Ama para gidecek bir paraysa... degil 50-100 tl, 3 kuruş için bile kıyamet kopar.
Bunu diyenleri de cok gorduk be mervecik.Aza tamah ediyorum ayagina
Aman hukumete karsi cikmayalim diye nobete ucret eylemine katilmayip, hak tanininca da cift nobete kendini yazdiran hep ayni güruh :) ,kurs ucretlerini az bulup sendika korkusundan sesini cikarmayip pisan,etrafta Allaha sukur bu da yeter mavrasi cekip baskilarla yapilan zamma en basta sevinen 6 saat kurs icin debelenen hazırlopçu hep ayni güruh.Yok hani yemiyoruz biz; birakin simdi bunlari :)
Kesinlikle katılıyorumYa zaten bu böyledir. Hepsine 20bin lira zam ver yetmez... Para gelecekse hiç yetmez, azıcık para olur... Ama para gidecek bir paraysa... degil 50-100 tl, 3 kuruş için bile kıyamet kopar.
Yok aslında ben genel konuştum. Siyasete yamamaya kalkmadım. Yazdıgım herkes için geçerli. 20bin gelse yetmez ama 3 lira ver deseler kıyamet kopar. Herkes için geçerli.
Yine de ben genel olarak ayagı falan geçtim de elindekinin kıymetini bilenlerin çogalmasını isterim. Daha fazlasını iste ve ugraş ama aslolan, elindekinin kıymetini bil.
Ha bu yazdıklarımın konunun konuyla direkt bir alakası yok o ayrı![]()