memurlar için tüp bebek sağlık özrü

be_yourself

O, "Ol" derse, her şey olur..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
721
694
Merhaba arkadaşlar. Eşim ve ben devlet memuruyuz. Benim over rezervim az, bir an önce tüp bebek tedavisi görmemiz gerekiyor ama görev yaptığımız ilde tüp bebek merkezi yok. Tüp bebek tedavisi sağlık özrü tayinleri için mazeret olarak kabul ediliyor mu? Rapor alıp tayin isteyebilen var mı aranızda?

Merhaba arkadaşlar. Eşim ve ben devlet memuruyuz. Benim over rezervim az, bir an önce tüp bebek tedavisi görmemiz gerekiyor ama görev yaptığımız ilde tüp bebek merkezi yok. Tüp bebek tedavisi sağlık özrü tayinleri için mazeret olarak kabul ediliyor mu? Rapor alıp tayin isteyebilen var mı aranızda?

Kesin emin değilim ama bence bu şekilde özür grubu ataması isteyebilirsiniz çalıştığınız yerde bu durumu karşılayabilecek hastahane olmadığı için kabul edileceğini düşünüyorum. Hem şansınızı deneyin ne çıkar? Ilçe mem ı arayıp sorun ya da yüz yüze konusun ama mutlaka şansınızı deneyin. Inşallah herşey gönlümüze göre olur

Gerçi öğretmenim dememissiniz ben ilçe mem i arayın dedim ama :) benim hatam olmuş siz bağlı bulunduğunuz kurumun bir üst kuruma fikir danışın

Gerçi öğretmenim dememissiniz ben ilçe mem i arayın dedim ama :) benim hatam olmuş siz bağlı bulunduğunuz kurumun bir üst kuruma fikir danışın
Evet öğretmenim ben de. İlçe memle gorusecegim faydası olabilir. Teşekkür ederim mesajınız için

Merhaba biraz zaman geçmiş ama inşallah cevap verirsiniz. Bizde aynı durumdayız şuan. Naptınız dilekçe yazdınız mı? Sağlık kurulu raporu almanız durumunda böyle bir hakkınız var diye biliyorum

Merhaba arkadaşım tayininiz gerçekleşti mi inşallah görürsünüz mesajımı

Merhaba arkadaşım tayininiz gerçekleşti mi inşallah görürsünüz mesajımı
Merhaba cevaplarsanız çok sevinirim şu anda bizde aynı durumdayız ve tayininiz gerçekleşti mi acaba?

Merhaba biraz zaman geçmiş ama inşallah cevap verirsiniz. Bizde aynı durumdayız şuan. Naptınız dilekçe yazdınız mı? Sağlık kurulu raporu almanız durumunda böyle bir hakkınız var diye biliyorum

Kusura bakmayın şimdi gördüm mesajları arkadaşlar. Biz bilgi edinemesigimiz için vazgeçmiştik tayin istemekten. Bize en yakın ildeki tüp Bebek merkezine gidip geldik.

X