memur eşleri toplansın kızlarr

melekous

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
209
6
38
34
Meraba kızlar..2014 haziranda evleniyorum inşallah hayırlısıyla fakat nişanlımın çalışma saatleri 24/48 nasıl yapıcam ne kadar sürücek alışmam zaman alıcakmı korkuyorum,tedirginliğim üzüyorda beni..:18::18:

Alışırsınız insan nelere alışmıyor ki benim eşimde ayda 4 gun nobette olurdu simdi doğuda şark hızmetınde eş götürülmeyen karakolda 2 yıl boyle gececek ama nasıl gececek gecermı kı ah ah okadar doluyum ki cok zor şükret canım yanında olacak ya bak olan var olmayan var

alışırsın birşey olmaz benım kocam alışmıştı ayda 9-10 gun nöbet tutup evde olmayışıma :) gerçi şimdi gebelıkten dolayı gece nöbet tutmuyorum ama 2.5 yıldır bu sekıldeydı :)

Adam çalışıyoken neyine alışacaksınız anlamadım? Ne güzel işte 24 saat calısacak 2 gün yanınızda olacak. Calısan o dertlenen siz.

Geçen gün instagramda görmüştüm, kadın profiline doktor karısı yazmış Adam okumuş debelenmiş, havasını karısı sürüyor :)

Görgüsüz...

Burda da var birkaç numune,her konuya benim eşim vs.deyip başlayan,konuyla alakası olsun olmasın.

Her neyse konuya dönersek...Alışırsınız,Allah sağlık versin.

Ne güzel işte 24 saat çalışır gelince 7-8 saat uyur sonra hep senle. Alışverişe şuna buna hep birlikte gidersiniz. Eşin evde olunca komşular felan da çok gelemiyor biliyor musun yeni evliyken misafir sıkıcı oluyor.

Bende geçen sene öyleydim. Bu yıl 8/5 çalşıyor. Canım sıkılıyor. Neysek. BurdKi komşularım genç de kafam uyuşuyor gidip geliyoruz.

sen çalışmıyorsan hiç sorun değil alışırsın hatta bir süre sonra o 24 saati çok seveceksin

Kusura bakmayın ama ben nasıl bir alaka kurdunuz şaşırdım.Konu sahibi eşim doktor dememiş.Hava falan da atmamış zannedersem.Ben mi iyi niyetliyim?

Kusura bakmayın ama ben nasıl bir alaka kurdunuz şaşırdım.Konu sahibi eşim doktor dememiş.Hava falan da atmamış zannedersem.Ben mi iyi niyetliyim?

Ben alaka kurmadım ki, eşlerin mesleğinden kendilerine vazife cıkaranlardan ikinci paragrafta bir örnek verdim. Ben de konu sahibi eşim doktor dedi demedim.

İyi ya da kötü niyet aramak bana biraz abes geliyor kusura bakmayın, eğer mutlu olacaksanız ben kötü niyetliyim.

Cavabınızı yeni gördüm abes olan tavrınızdan başka bşi olmamış

meraba kızlar konuyu actığımdan beri yorumları okuyamadım
ve yanlış algılayan arkadaşlar olmuş sanırsam:)
nişanlım bi gün çalışıp iki gün evde olucak ve ben hiç tek kalmadım
bu çalışma saatlerinde olan arkadaşların eşleri yorum yazarsa memnun olurum
ben hele gece tek asla kalamam derken mecburiyet ne olacak bakalım hayırlısı

gönül ister ki her şey normal seyrinde olsun.. yani 8-6 çalışma saatleri çerçevesinde.. sonra evine gelsin..
ama şu an böyle..ilk zamanlar zor olur ama alışırsın..hatta bazen iyi bile gelenilir. yapamadıklarını yaparsın... evlenince inan zaman kalmıyor çok şeye.. onun olmadığı geceler ağdanı yaparsın mesela:) evini temizlersin.... kitap okursun...
ne iş yapıyor nişanlın?

inşallah canm dediğin gbi olur tek kalacagımı düşündüğomde kalbim hızlı çarpıyor ellerm falan terliyor inşallah alışabilirim
gümrükte memurluk yapıyor lojman ile arasıda bayaa varmış en iyisi hiç düşünmeme galiba:) ben çalışıcam zaten gece sıkıntı olucak diye korkuyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…