Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meraba kızlar..2014 haziranda evleniyorum inşallah hayırlısıyla fakat nişanlımın çalışma saatleri 24/48 nasıl yapıcam ne kadar sürücek alışmam zaman alıcakmı korkuyorum,tedirginliğim üzüyorda beni..:18::18:
Bisey anlamadim desem
Meraba kızlar..2014 haziranda evleniyorum inşallah hayırlısıyla fakat nişanlımın çalışma saatleri 24/48 nasıl yapıcam ne kadar sürücek alışmam zaman alıcakmı korkuyorum,tedirginliğim üzüyorda beni..:18::18:
Adam çalışıyoken neyine alışacaksınız anlamadım? Ne güzel işte 24 saat calısacak 2 gün yanınızda olacak. Calısan o dertlenen siz.
Geçen gün instagramda görmüştüm, kadın profiline doktor karısı yazmış Adam okumuş debelenmiş, havasını karısı sürüyor :)
Adam çalışıyoken neyine alışacaksınız anlamadım? Ne güzel işte 24 saat calısacak 2 gün yanınızda olacak. Calısan o dertlenen siz.
Geçen gün instagramda görmüştüm, kadın profiline doktor karısı yazmış Adam okumuş debelenmiş, havasını karısı sürüyor :)
Kusura bakmayın ama ben nasıl bir alaka kurdunuz şaşırdım.Konu sahibi eşim doktor dememiş.Hava falan da atmamış zannedersem.Ben mi iyi niyetliyim?
Cavabınızı yeni gördüm abes olan tavrınızdan başka bşi olmamışBen alaka kurmadım ki, eşlerin mesleğinden kendilerine vazife cıkaranlardan ikinci paragrafta bir örnek verdim. Ben de konu sahibi eşim doktor dedi demedim.
İyi ya da kötü niyet aramak bana biraz abes geliyor kusura bakmayın, eğer mutlu olacaksanız ben kötü niyetliyim.
Cavabınızı yeni gördüm abes olan tavrınızdan başka bşi olmamış
meraba kızlar konuyu actığımdan beri yorumları okuyamadım
ve yanlış algılayan arkadaşlar olmuş sanırsam:)
nişanlım bi gün çalışıp iki gün evde olucak ve ben hiç tek kalmadım
bu çalışma saatlerinde olan arkadaşların eşleri yorum yazarsa memnun olurum
ben hele gece tek asla kalamam derken mecburiyet ne olacak bakalım hayırlısı
gönül ister ki her şey normal seyrinde olsun.. yani 8-6 çalışma saatleri çerçevesinde.. sonra evine gelsin..
ama şu an böyle..ilk zamanlar zor olur ama alışırsın..hatta bazen iyi bile gelenilir. yapamadıklarını yaparsın... evlenince inan zaman kalmıyor çok şeye.. onun olmadığı geceler ağdanı yaparsın mesela:) evini temizlersin.... kitap okursun...
ne iş yapıyor nişanlın?