elgiz cok gecmis olsun canim senin adina uzuldum. Inanmadigin guvenmedigin yere bencede gitme . Ben bahceciye gidiyorum ama biz oraya bile gitmeden zaten kendimiz her testi hersyi yapmistik ve bilincvli gitmistik . benimde esimde sperm azligi ve morfoloji sorunu var . birsuru urologa gittik oncesi . ben de esimde butun tahlilleri yaptik. benimde yumurta rezervim azz. bahcecide de cok zaman ayirmiyorlar ama hicbirseyide atlamiyorlar. rezervim az diye benim tedavim 600 ile basladi yuksek doz yani . bende memorilalla bahceci arasinda kalmistim iyiki bahceci diyorum simdi . sende yilma toparlalninca yine basla tedavine . umut u da dusun derim
Gulencim benimde yumurta sayim cok az cikti
ya canım evet doktoruma güvendim keske müdahale etseydimm farkındaydım ama inan muayeneye gidince bana bisey oluyordu hep ne diyecegimi unutuyordum cünkü hersey yolunda gitmiyordu bu sefer kısa protokol uygulandı sonucta ilk meueyen e ye girince bile doktorum bir yumosumun önde oldugunu söyledi farkına vardı bu durum istenilen bir sey değilmis o zaman keeseydi tedavimi ben ne diyecektimki sonucta düzelir sandım 9 yumurtam toplandı ama istenilen büyüklükte olmadı ya belki doktorun elinde değildi ama bana doktorumun dediği beni tatmin eden bir cevabı yoktu benim bünyeden kaynaklanıyomus ama neden o zaman ben neden ilac kullanıyorumkı baska bir ay böyle olmayabilirmis ? sadece benim yaptıgım sey doktoruma cok güvenmekti olmadı diye değil bu yazdıklarım sadacece neden o kadar zor bir tedavi sürecine giriyoruz maddi manevi cok yıpranıyoruz sizcede haklı değilmiyimm ben genede doktorumu kisissel olarak seviyorum ona bir lafım yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?