- 23 Eylül 2016
- 313
- 351
- 23
- 33
- Konu Sahibi Pamuksekermavis
-
Semra hanımın ismini bile duymamıştım.. kendi kadın doğum doktorum iki doktor önerdi birini duymuştum ona gidecektim ama semra hanımı araştırmak istedim. Bir baktım ki memorial'dayım.. hala oraya cok dua ediyorum iyi ki oraya gitmişim öyle güzel öyle mutlu zaman geçirdim ki tedavimde.. semra hanım bizi görmüyor evet! Ama her gün toplantı yapılıyor ve sizin bütün değerlerinizi herşeyinizi görüp semra hanım karar veriyor ilac dozunuza kadar..Memorial Semra Kahraman ? Fulya Mustafa bahçeci ? Acıbadem Bülent traş mı ?
Evet arkadaşlar bu zor süreçe bende katılıyorum,
Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlamayı planlıyoruz, ALLAH nasip ederse
Bu 3 hastane tecrübelerini olumlu olumsuz kimler aktarabilir ?
kimler burada ne sorunla hamiş oldu,
haydi Benim gibi bilgi bekleyen araştıran çok kişi vardır. Birbirmizi yardımcı olalım.
HİÇ BİRŞEY YAZILMASA BİLE ANKETTE OLUMLU OLARAK HAMİŞ OLANLAR OY VERSİN LÜTFEN.
MİKROÇİPİN FAYDASI OLDUĞUNA İNANAN UYGULAYAN VARMI ?
bahçeci sonuna kadarrrr benim doktorum orda aylin pelin çil docent çok memnun kaldık bebeğimi kucağıma almak için gün sayıyorum senelerce asık yüzlü doktorlarla bosuna uğrasmısım derdime derman oldumerhabalar..aralıkta bizde tedaviyi düşünüyoruz ve acıbadem mi bahçeci mi karar veremiyoruz..oylamayı bende takip etmeye çalışışıcam..gerçekten kafam ço karışık
bahçeci sonuna kadarrrr benim doktorum orda aylin pelin çil docent çok memnun kaldık bebeğimi kucağıma almak için gün sayıyorum senelerce asık yüzlü doktorlarla bosuna uğrasmısım derdime derman oldu
Ben memorial cem demirelde karar verdımBiri yardım etsin karar veremiyorum. Bülent tıraş mı memorial mı? Hangisini tercih etmeliyim
Merhaba. Semra hanımın özel numarasını bulmak mümkün mü acaba?SEMRA KAHRAMANNNN
Bahçeci fulyada 2 negatif denemem oldu asla gitmem bir daha...
şuan semra kahraman sayesinde -allahın izniyle- hamileyim... tırnağı bile olamaz hiçbir doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?