Gelinlik Modelleri Memoli'nin Gelini

Valla bende beğenmedim.Saçlarınıda beğenmedim saçaklı pasaklı duruo bence :umursamaz:

Ne saçını, ne gelinliğini ne de kızı beğendim.Çatlak bir şeye benziyor.Tabi ki mutluluklar diliyorum, ne de olsa annesi, annemin komşusu, çok tatlı ve bir o kadar da çatlak bir kadındır, gelini de ona uygun olmuş:))

bende hiç beğenmedim ama memoli acayip mutlu görünüyodu ağladı evet derken bile titriyodu sanki

Gelinliğin kumaşı çok basit duruyor belkide bu nedenle modeli tam gösterememiş. ve bencede bengüzar korelin gelinliğinden sonra 2. kötü gelinlik

herkesin aksine kızı da, saçını da, gelinliğini de beğendim :1closedeyes:

illa farklı olacaklar yaa onlar için güzel olmak sanırım çokta önemli değil değişik olsun sıradışı olsun yeter..

Nedense ben en güzelini,en şık olanını ve tabiki yakışanı giymek isterim bana sorarsanız bende beğenmedim..

eteğini beğenmedim saçı da uzun kısımları çok dağınık.
benim tarzım değil tani.
ama merdivenden iniş kısmı güzelmiş arkada çifler bayanların elinde çiçeklerle çok güzel omuş.

Eteği dışında, saçı ve gelilinliğin üstü gayet hoş bence,
Nefret geldi artık saçma sapan gelin saçlarından,
Çok naturel olmuş, gayette güzel.

bende çokkk beğendim. tarz denilen şey böyle birşey. parmak izlerimiz bile farklı iken neden her beş kızın giydiğini giyeyim ki? bence çok sanatsal olmuş ve müthiş taşımış. zevkliymiş..a.s

Sadece güzellerin mi evlenmeye hakkı var?
Belki o kız karakteri çok düzgün çok ta iyi bir kızdır ve bu yüzden Mehmet Ali Alabora evlenmek için onu seçmiştir.
Ben beğendim gelinliği,kızı,saçını..zevk-renk konusu yani. Bir ömür mutlu olsunlar inşallah.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…