Memnuniyet topiği

konularına yazdım ama burayada yazayım :23:

berna87'den aldığım ürünlerden çok memnun kaldım sıfır gibi tertemizdi ve kaliteliydii hediyede koymuş çok teşekkür ediyorum kendisine :16:

sempatik_kız'dan gelen ürünlerimde tertemiz ve güzeldi fotolarından çok daha güzel geldi hatta. ürünlerden çok hediye koymuş kargoma çok teşekkür ediyorum :16:

berna87'den aldığım ürünlerden çok memnun kaldım sıfır gibi tertemizdi ve kaliteliydii hediyede koymuş çok teşekkür ediyorum kendisine :16:

sempatik_kız'dan gelen ürünlerimde tertemiz ve güzeldi fotolarından çok daha güzel geldi hatta. ürünlerden çok hediye koymuş kargoma çok teşekkür ediyorum :16:

Ben tesekkur ederim cnm benim buraya yazma nezaketinide gösterdiğin için ayrıca tesekkürler. begenmene cok sevindim. Gule gule giy insallah :))

serenada, canım kargonu aldım çok ta beğendim,muhteşem hediyene ayrıca tşk ederim ,onu da çoook sevdim:16:
insanlığına,içtenliğine hayran kaldım,çooook tşk ederim herşey için:48:sorunsuz takasımızı gerçekleştirdik arkadaşımla,herkese tavsiyemdir serenada:38:

sempatik -kız; canım ürünleri teslim aldım ,denemeye henüz fırsat bulamadım,hediyelerin içinde çok tşk ederim canım:)

Son düzenleme:
Arkadaşımla yaptığımız takas sonrası yüzümde kulaklarıma varan_ çünkü tutamadım kendimi_ifademle öylece serdim yatağıma,mis gibi yıkanmış,ütülenmiş yumuşatıcılanmış mış mış da mış...hediyelerse tam ihtiyacıma yönelik..kendisine bahsetmiştim ve benim ihtiyaçlarımı yakalayarak göndermiş.......Arkadaşlar bu sayfa ticaret değil,iş görme-gönül sayfası olsun,herkes gönlünce hediyeler sunsun birbirlerine.
Ben yalnış anlamayın ama hediyesiz gönderilen paketleri dostane görmüyorum.Ne yani üründolu sayfanda,evinde kıyıp 1 tanesini koyamaz mısın,maksat gönül alma,hediye almayı kim sevmez,vermeyi de bilelim.Ben bu noktada şanslıyım hemen hemen çoğu paketim hediyeli geldi,sağolsunlar.Neyse yine uzattım kısaca hediyeleri,titizliği ile arkadaşım Nil e bol kazançlı satışlar diliyorum.Şiddetle sizlere tavsiye ediyorum:72:

Nil'cim çok birşey söylemeye gerek yok sanırım seninle ilgili,çünkü seninle alışveriş yapan herkes gibi ben de çoook memnunum seninle paylaşımımdan...herşey için teşekkür ederim ben de sana:16:

hislerimiz karşılıklı arkadaşlar ,ben sizlere çok tşk ediyorum :38:

Hedorlando'yla yaptığım alışveriş mükemmeldi. Kargomu bugün aldım canım. Ürünlerin gerçekten çok temiz çok ama çok teşekkür ederim. Hedorlando'cum gerçekten çok sabırlı bir kişilik. Bütün kahrımı çekti bıkmadan usanmadan nerdeyse 20 tane fotoğraf gönderdi bana ürünleriyle ilgili. :1::1: Gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz. Doğru Hedorlando'nun sayfasına :10::10:

Son düzenleme:
Berna87 ile yaptığım alışveriş çok sorunsuzdu. Kendisine buradanda teşekkür ediyorum. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsinz

Berna87 ile yaptığım alışveriş çok sorunsuzdu. Kendisine buradanda teşekkür ediyorum. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsinz

ikinizede cok tesekkür ederim
sorunsuz ve cok güzel alısveriş yaptık
ürünlerinizde resimdekinden farkısız yepyeniydi

Daispy Arkadaşımdan aldığım ürünleri karıştırdım hediyelerle...aldığım kadar hediyeler gelmiş.Nasıl bir incelik.Çok
mahçup oldum.Ürünler çok güzel ve kaliteli.Hele ki o paraya.Gerçekten çok karlı bir alışveriş oldu benim için.
Kesinlikle tavsiye ediyorum.:nazar:

şimdiye kadar burdan 2 kişiden bana ürün geldi ve çok memnun kaldım..

nilay_ilker arkadaşımla alışveriş yapmak keyifliydi.. hediyede yollamış teşekkür ederim ona çok memnun kaldım

mlkyy arkadaşımlada pantolon takas etmiştik bi pantolonda hediye yollamış çok mahçup etti çok memnun kaldım ..

diğer arkadaşlardan aldığım ürünler teslim edildiğinde daha da çok memnuniyetimi dile getiricem gibi görünüyor ..

:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

hepinizi çok seviyorum
daim olsun :))

Nil ve soslusarma'dan yaptığım alışverişte çok memnun kaldım
Nilden aldıklarım yepyeni etiketleri bile üzerindeydi.magazadan alınma gibiydi
aynı şekilde soslusarmanınkilerde :)
umarım ikinizlede tekrar alışveriş yaparızz

• Beğen
Reactions: Nil
brctlp yeniden teşekkür ediyorum .. İkinci alışverişim oldu ikisinde de tam bedenime uygun kıyafetler hediye etti ve hep bana sürpriz oldu ... Ayrıca teve ve fancynancy ile alışverişlerimden çook memnun kaldım.
fancynın hırkası, brctlp nın kaşe pantolonu ve tevenin montu hep üzerimde, iyi ki tanıdım sizleri :kkk::kkk:

Son düzenleme:
brctlp yeniden teşekkür ediyorum .. Ikinci alışverişim oldu ikisinde de tam bedenime uygun kıyafetler hediye etti ve hep bana sürpriz oldu ... Ayrıca teve ve fancynancy ile alışverişlerimden çook memnun kaldım.
Fancynın hırkası, brctlp nın kaşe pantolonu ve tevenin montu hep üzerimde, iyi ki tanıdım sizleri :kkk::kkk:

güle güle kullan cnm beniimm:)) çok seviniyorum sen beğenince:))))

julyy arkadaşım elbiselerin güzel olduğu kadar kaliteli ve çok temiz.. yeni ürün eklemeni sabırszlkla bekliyorum bundan sonra tek alışveriş adresimsin :16::16:

Nillllllll kargomu aldıım :23: diğer aldığım pantolonlar gibi kıyafetleri de giyemicem senle bi türlü kıyafet konusunda uzlaşamadık :9: birazcık açık oldularr :17: ama çok güzellerrr :23: gözlüğe bayıldımmm iyiki almışım çok teşekkür ediyoruuum beklediğim gibi tertemiz ve kaliteliydi herşey :16:

• Beğen
Reactions: Nil
Nillllllll kargomu aldıım :23: diğer aldığım pantolonlar gibi kıyafetleri de giyemicem senle bi türlü kıyafet konusunda uzlaşamadık :9: birazcık açık oldularr :17: ama çok güzellerrr :23: gözlüğe bayıldımmm iyiki almışım çok teşekkür ediyoruuum beklediğim gibi tertemiz ve kaliteliydi herşey :16:

güle güle kullan canım...:16:
dore düğmeli miniyi tayt ile tunik şeklinde kullan,püsküllü olmuştur ama ya o dar kesim değildi..
gözlük harika dimii ,bence de:31:

Buyrunbenim arkadaşımdan iki kez alışveriş yaptım çok memnun kaldım dantelleri bohçalamış göndermiş çantalar tektek paketlenmiş hepsi sıfır gibi özenlice sayfası kapatıldı çok üzüldüm ama onu tanıdığıma çok sevindim

Back
X