• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

memnun olmayan kv

Kardesiniz nekadar pasifmis. Kim nederse desin benm çocuğum. Bi laf vardır canı içinde olsun diye. Biraz ağzını açsa kardesiniz yada eşi bukdr karisamaz kimse.

bir şey söyleyince en ufak bir şeyde küsüyolar, bu sefer de eşiyle problem yaşıyor. ben de o zaman duymazlıktan gel, kendi bildiğini yap dedim. artık yavaş yavaş mesafe koymaya başladı.

eşi zaten akıllı uslu bişey olsa gereksiz konuşanları susturur doktor böyle dedi böyle uygun gördü der

Benim oğlum Allah kısmet ederse 10 gün sonra 10 aylık oluyo 8 kilo napıyım öleyim mi genetik diye bişey var anası babası ne kadar ki bebe ne olsun önünden almıyorum ya bana da anne sütü alıyo ondan kilo almıyo ek gıdaya ağırlık ver diyolar ek gıdayı ömür boyu alacak zaten anne sütü gibisi var mı diyorum akıl akıl gel koluma takıl yani herkesi dinlesem ohooo

Benim oğlum Allah kısmet ederse 10 gün sonra 10 aylık oluyo 8 kilo napıyım öleyim mi genetik diye bişey var anası babası ne kadar ki bebe ne olsun önünden almıyorum ya bana da anne sütü alıyo ondan kilo almıyo ek gıdaya ağırlık ver diyolar ek gıdayı ömür boyu alacak zaten anne sütü gibisi var mı diyorum akıl akıl gel koluma takıl yani herkesi dinlesem ohooo
Bebegu 1 yasinda sutten kesiyolar zayif diye yemek yesin diyolar emzirmek zor grliyo tabi sutum olsa 18 aylik oglumu hala emziriyo olurdum 2 yasinda keserdim ama yoktu iste

eşi zaten akıllı uslu bişey olsa gereksiz konuşanları susturur doktor böyle dedi böyle uygun gördü der

eşi bi konuştursa kardeşimin diyecek çok sözü var. ama eşi konuşturmuyor. o benim annem cevap verme diyormuş. kardeşim de artık dayanamamış. ben de anneyim 2 çocuk doğurdum. ilkine sesimi çıkarmadım ama ikincisini kendi istediğim gibi büyütmek istiyorum bana karışmasınlar diyormuş. eşi oralı bile olmamış.

Yaranılmaz zatnde niye yranmaya calısıyorki aman bosversin.brnım oğlumda zayıf ne olmus yanı maşallah her seyı yıyor ama kılo almıyor cunki çok haraketli bizim elimizde olan bişey değil.uzmesin kendini

Kilo saglikla orantili degildir. O cocuga da yazik daha kucucuk yasinda o kadar kiloyu nasil tasiyacak:KK51: zayif cocuk iyidir:KK53:
Ben olsam kayinvalideme cat cat konusurum. Ne demek korkusundan elini birakmiyormus cocugun. Cocuk dedigin duse kalka buyur. Sustukca pustukca ustune gelmeye devam ederler kardesinin.

kızım 3 yaşında 12 kilo
100cm zayıf ama napıyım
benim çocuguma da kv karışmaya bayılır
eşimde hayatta ses çıkarmaz
ama ben cevabını verir sustururum

normal doğumda çok zorlanırsın demişler. kardeşim bir laf etmesinler diye 41. hafta sonunda suni sancıyla zor da olsa normal doğum yaptı.

Çok özür dilerim ama başkaları laf etmesin diye nasıl normal doğar yapar onlar kim yahu onlara ne bu kardeşinizin hayatı kimseyi ilgilendirmez,Evet insanlar konuşur işleri bu çünkü kendilerine bakmadan hep başkalarını konuşurlar niye bu kadar önemli başkalarının ne söylediği bu kayınvalide hatta anne olsa bile hayat bizim hayatımız kimseyi karıştırmayın lütfen

Back
X