- 1 Aralık 2013
- 2.416
- 1.355
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir şey söyleyince en ufak bir şeyde küsüyolar, bu sefer de eşiyle problem yaşıyor. ben de o zaman duymazlıktan gel, kendi bildiğini yap dedim. artık yavaş yavaş mesafe koymaya başladı.
Nw soylerse soylesin bebegi tehlikeye atmamaliydi o bebek anneye emanet
Bebegu 1 yasinda sutten kesiyolar zayif diye yemek yesin diyolar emzirmek zor grliyo tabi sutum olsa 18 aylik oglumu hala emziriyo olurdum 2 yasinda keserdim ama yoktu isteBenim oğlum Allah kısmet ederse 10 gün sonra 10 aylık oluyo 8 kilo napıyım öleyim mi genetik diye bişey var anası babası ne kadar ki bebe ne olsun önünden almıyorum ya bana da anne sütü alıyo ondan kilo almıyo ek gıdaya ağırlık ver diyolar ek gıdayı ömür boyu alacak zaten anne sütü gibisi var mı diyorum akıl akıl gel koluma takıl yani herkesi dinlesem ohooo
eşi zaten akıllı uslu bişey olsa gereksiz konuşanları susturur doktor böyle dedi böyle uygun gördü der
normal doğumda çok zorlanırsın demişler. kardeşim bir laf etmesinler diye 41. hafta sonunda suni sancıyla zor da olsa normal doğum yaptı.