Memnun olduğunuz hediye siteleri var mı?

ombreistiyorum

Kalbimizi yoranlar değil, onaranlar kıymetlidir!
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
288
1.334
113
Merhaba arkadaşlar, yakinda cok sevdiğim bir arkadaşımın doğum günü var. Uzağız. "Ç" ile baslayan site çok yaygin ve çeşitli bir hediye sitesi olsa da görselden farkli, zamanında teslim olmayip özensiz koli verildiği hakkında bilgi sahibi oldum. Maalesef buradan almayi düşündüğüm hediyeden vazgeçtim.

Önereceğiniz, sizin memnun kaldığınız alışveriş yaptığınız hangi siteler var?

Acilen önerilere ihtiyacim var.

Ben her siteden memnun kaldim.
Siz ürünü alıp 'urunden memnum kaldim'i tiklamadan paranız karşı tarafa gitmiyor çoğunda.
Gitti gidiyor,hepsi burada,n11 hatta aliexpress
Hepsinde ürün tam istediğim gibi geldi.
Ama eğer özenli paket falan istiyorsanız Instagramdan sipariş vermeyi deneyebilirsiniz. Onlar daha amatör ruhlu olduklarından paket yapıp şöyle şöyle yazın derseniz yazıyorlar. Yani benim deneyimim o yöndeydi. Bana gelip tekrar benim not yazip paket yapıp göndereceğime direk onlar hediye paketli ve notlu gönderdiler.
Ç ile başlayan siteyi bilmiyorum bu arada. Az daha ipucu versenize, belki kullanmisimdir onu da
Her işim internetten çünkü benim. Daha bugün perdem geldi cipcici.com' dan :halay:

Ekleme:.Çiçek sepeti mi?

Ben her siteden memnun kaldim.
Siz ürünü alıp 'urunden memnum kaldim'i tiklamadan paranız karşı tarafa gitmiyor çoğunda.
Gitti gidiyor,hepsi burada,n11 hatta aliexpress
Hepsinde ürün tam istediğim gibi geldi.
Ama eğer özenli paket falan istiyorsanız Instagramdan sipariş vermeyi deneyebilirsiniz. Onlar daha amatör ruhlu olduklarından paket yapıp şöyle şöyle yazın derseniz yazıyorlar. Yani benim deneyimim o yöndeydi. Bana gelip tekrar benim not yazip paket yapıp göndereceğime direk onlar hediye paketli ve notlu gönderdiler.
Ç ile başlayan siteyi bilmiyorum bu arada. Az daha ipucu versenize, belki kullanmisimdir onu da
Her işim internetten çünkü benim. Daha bugün perdem geldi cipcici.com' dan :halay:

Ekleme:.Çiçek sepeti mi?
Teşekkür ederim onerileriniz için, site ismi vermek kurallara aykırı diye bildiğim için o şekilde soyledim ama kk yönetimi beni iki gün yasakladı yine anlamadim bu işten, cevaplarinizi göremeden siparişi vermek zorunda kaldım gec kalırdı çünkü, tekrardan teşekkürler :)

Back
X