Yetkin. Öncesinde anneme almıştık çok memnun kaldık 1 hafta öncesinde de kendi ceyizime aldım lara isimli ürünü.... 12 ser adet çatal kaşık küçük çatal tatlı kaşığı küçük büyük bıçak çay kaşığıni 260 liraya aldım ve harikalar ...servisleri de var aynı takımın... biz istoctan gidip aldık kesinlikle tavsiye ederim
tam bende yetkın yazacaktım
Hıc bır fıkrım yokken ceyızıme almıstım cok memnun kaldım1 yılı askın suredır gunluk olarak kullanıyorum..
Benımde lara modelı sade cok zarıfben fıyatı yanlıs hatırlamıyoraam ortalama 2 yıl once sadece kahvaltı bıcagı harıc 160 tl gıbı bır fıyata almıstım
mısafır takımında emsan onlada sıkıntım yok cok sukur
KesınlıkleAnneme de 2 yıl önce yemek bıçağı hariç 160 a almıştık zam gelmiş lara içlerinde en güzel olanı zaten ... Sandıklı takımlara onca lirayı dokmektense parça parça set yapmak çok daha mantıklı
Aslında duydugumuz gözde markaların çoğunun Menşei cin çünkü türkiyede fabrikaları yok hepsi aynı fabrikada urettirip kendi logolarını bastirtiyor... yetkin çok eski bir markadır ve yerlidir asla pişman olmazsın...teşekkürler bayanlar çok sağolun açıkçası yetkini ilk defa duydum ne kadar da çok marka varmış meğer araştırınca farkettim..