• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

memleketinden uzağa evlenenler çeyizleri nasıl gönderdiniz? yardım

sevimliruj

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
40
10
288
kızlar ben manisada oturuyorum nişanlım öğretmen erzuruma gelin gideceğim çeyizleri yollamak problem oldu benim için gurbete giden bayanlar siz nasıl yolladınız bana eşya alma diyorlar ben ayrıntıcı bir insanım çeyizime en güzellerini da aldım hepsini götürmek istiyorum :) fikrinizi alabilir miyim ?

hayırlı olsun canım öncelikle.
bende erzuruma gelin gidiyorum: )
ben ankarada oturuyorum.nişanlımın kuzeni bize ayarlamıştı, o şekilde gitti...

senin de hayırlı olsun canım bizim görev icabı şenkaya gidiyorum inş hayırlı olur büyük bi ihtimalla ya karyo yada kamyon tutulacak inş kırılımadan eşyalarım sapasağlam gider

yıllarca hayalini kurup özene bezene aldın çeyizlerini tabikide götürceksin tatlım sakın bırakma nasıl gitcek konusunda ne kadar oldugunu bilmiorum çeyizleirnin ama kargoyla konuşup şirket hesabından gönderirsen sanırım bi 250 milyona neyin var neyin yoksa gider kamyonet tutmakda olabilir nişanlım arkadaşının kamyonetni ayarlamıştı şöföre para ödememk için kendi aldı geldi benimde amasyadan silivriye geldi çeyizalerim hem dikkatli taşındı sarsılmadan özenle getrldi :)

benımde amcam saolsun ceyızlerımı o getırmıstı kamyona koyup .. 5saatlık yoldu benımkıde..

ancak k.valdem gorumcemın ceyızlerını otobus şirketiyle anlasmıs oyle goturmusler oyle demıstı yani.. otobusun bagajında goturmus yani ceyızlerını.gorumcemın 12 saatlıktı

yıllarca hayalini kurup özene bezene aldın çeyizlerini tabikide götürceksin tatlım sakın bırakma nasıl gitcek konusunda ne kadar oldugunu bilmiorum çeyizleirnin ama kargoyla konuşup şirket hesabından gönderirsen sanırım bi 250 milyona neyin var neyin yoksa gider kamyonet tutmakda olabilir nişanlım arkadaşının kamyonetni ayarlamıştı şöföre para ödememk için kendi aldı geldi benimde amasyadan silivriye geldi çeyizalerim hem dikkatli taşındı sarsılmadan özenle getrldi :)

canım bu şirket hesabı çok mantıklı geldi inş öyle bir şey uyguna gelir tavsiyen için çok sağol:26:

benımde amcam saolsun ceyızlerımı o getırmıstı kamyona koyup .. 5saatlık yoldu benımkıde..

ancak k.valdem gorumcemın ceyızlerını otobus şirketiyle anlasmıs oyle goturmusler oyle demıstı yani.. otobusun bagajında goturmus yani ceyızlerını.gorumcemın 12 saatlıktı
teşekkürler canım yani bizde bir şekilde yollayacağız tavsiyelerinizi değerlendiriyoruz teşekkür ediyorum

bende bu konuyu açmıştım, görmeden açmışım.
bende ankaradan edirne eneze götürcem, nasıl etcem napcam bilmiyorum.
ama neyseki daha zamanım var.
millet nereye nezaman nekadara götürmüş, onu merak ediyordum.
paylaşım lütfen bilgi sahibi olalım.

Son düzenleme:
Biz kargoyla göndermiştik
Adıyamandan İstanbula
Çeyiz paketi diye bi seçenek vardı
2Sene önceydi tabi biraz masraflı olmuştu:1:

kızlar ben manisada oturuyorum nişanlım öğretmen erzuruma gelin gideceğim çeyizleri yollamak problem oldu benim için gurbete giden bayanlar siz nasıl yolladınız bana eşya alma diyorlar ben ayrıntıcı bir insanım çeyizime en güzellerini da aldım hepsini götürmek istiyorum :) fikrinizi alabilir miyim ?

canım benim benim de manisadan gitti çeyizlerim:) trabzona gitti. ptt kargoya verdik. misafir yemek takımımı da özel kargoya verdik.

Bende Urfa'ya gelin gidiyorum. En başta eşya almayı düşünmüyoduk Urfa'dan bişeyler bakarız alırız diyoduk ama o telaş içinde ve Urfa'nın o sıcağında enerjimiz de vaktimiz de olmaz diye vazgeçtik. Burdan alıyoruz tüm eşyalarımızı şu anda. Ve bi nakliye firmasıyla görüştü nişanlım ve 1500 lira civarı bi fiyat vermişler. 7 saatlik yol için. En iyisi bu diye düşünüyorum ben herşeyi torlayıp toplayıp götürücez artık bakalım hayırlısı hepimiz için..

Back