Kekler - Pastalar Memiş tatlısı

janet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
2.631
8
49
soğuk sütlü bir tatlı

bir paket süt
iki yemek kasığı un
üc yemek kasığı nisasta
isteğe göre sekeri
1kasık dolusu marğarin süslemek icin fındık
ve kücük yuvarlak kahve fincanları

fındık haricindeki malzemeyi tencereye koyuyoruz iyce karıstırarak pisiriyoruz pistikten sonra iyice cırpıyoruz sonra iclerini suyla calkaladığımız fincanlara dolduruyoruz eğer böyle fincanlarınız yoksa kücük kaselerde is görür soğutuyoruz servis yaparken tam ortalarına bir tane fındıklarını koyuyoruz

fincanlardan cıkarıp öyle yerlestiriyoruz fındığı kücük kücük memisler oluyor

çok ilginç erkek misafirlere nasıl ikram edilir bilemiyorum paylaşımın için teşekkürler

ilahiiiiiiiiiiiiiiii bu tatlıyı erkeklere yedırınce sonrasına da katlanmak gerek dimi?

:roflol: canım bir paker süt derken bir litremi_?

Son düzenleme:
ayrıca isteğe bağlı şeker yazıyor normalde ne kadar kaç kaşık konur ki isteğe bağlıda olsa__?

evet bir litre bes altı kasık seker koya bilirsin ayrıca diyet sekerlede yapa bilirsiniz pistikten sonra ekliyorum hic farkı olmuyor
bunu bir ramazan aksamında arkadasta yemistim hafif bınğıl bınğıl bir tatlı silikonlu memis gibi duruyor arkadas yerken sürekli gülüyor kocasıda hafif imalı ve kızğın bir sekilde karısına bakıyordu benzetmistim ama hadi dedim bu kadar kötü niyetli olmayım ama düsündügüm gibi arkadas anlatmıstı müsait bir yerde ve cok ğülmüstük biraz tatlıya birazda kocasına sanki bir sey var altı üstü sütlü bir tatlı manzarıyı kim cakacak niye bu kadar takmıstı anlamıyorum

ilahiiiiiiiiiiiiiiii bu tatlıyı erkeklere yedırınce sonrasına da katlanmak gerek dimi?
sen tatlıyı adını acıklamasan erkekler böyle seylerlede pek alakadar olmaz yok ben ille adını söyleyeceğim birde zorla yedireceğim dersen ğerisini ben karısmam helede ağzı cıvık bir beyimiz ise memisini tatlı ğibi yedim filan der si ğenede erkeklere pek acıklamayın derim kendi ruh sağlığınız adına erkekler gamyoncuiremsu cocuk gibidir unutmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…