• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

memeyi nasıl kestininiz?

benimki anladı sanki son zmanaları olduğunu iyice yapıştı memeye!!!memmemmm diyoo başka bişi demiyo,emiyo emiyo sonra anneee çook tatlııı diyo yaa:))nası kıyıcam ben yavrumaa??off....

aynen nilhan yaa...memee memeee diye peşimde.bu kadar emmiyodu,2 aydır azıttıı...bende kıyamıyorumsenağlama

belki diş falan çıkarıyolar,ondandır???ama arda da yapışık yaşıyo bana bi süredir,beni gördüğü anda meme istiyo,hele hele uzanmiim,hemen tepemde memmeeee diye!!

Benim oglum hepinizinkinden kidemli galiba...22 aylik ve hala emiyor...Bende biraktiramayanlardanim...Gunduz uyumak için emmek istiyor,surekli agzinda dursa pek sikayet etmeyecek yani...
Ben calismadigim halde geceleri cok zor oluyor...Anne meme diye surekli emerek uyumak istiyor ki bunuda basariyor...(Ve hatta bu bahaneyle yanimizda yatmayada iyice alisti o baska dert zaten )Emzikte almadigi için geceleri gogsumde uyuyup agzinda tutmak istiyor..Emzik yerinede kullancak yani...

Buralarda salca falan okudum denedim ama ben girisimlerimlerimde basarisiz oldum..Buyuk bir basariyla taarruzlarimi geri püskürttü oglum...:roflol::roflol:

Yanliz son gunlerde gunduz memeyi tamemn kestim hatta bir gece ve gunduz emmedi...Gogsume (kizim tirnaklarini agzina goturdugu için tirnak cilasi almistim )surdum..Tadi igrenc otesi..Birazcik degdirdim gogsume meme isteyincede verdim tadini alinca biraz bozuldu "meme hasta kaka olmus " dedim...Simdi acinca once bir bakiyor sonra kaka diyor bazen kapatiyor kazagimi ama bazende ille tadmak istiyor...
Iyimi yapiyorum kotumu bilmiyorum ama baska care birakmadi bana....
Biraz daha kararli , olursam sabah 5 te falan emmesinide engelleyebilirsem finale az kaldi gibi gorunuyor...
Aslinda uzuluyorumda biraktirdigim için..Onunla emerken oynasmak gozgoze gelmek ellerini yuzumde falan gezdirmesi...En guzel gecirilen zamanlarimizdan...:çok üzgünüm:
Daha verimli olabilmek için bunu yapmamiz sart...Hepinize kolay gelsin..

işin zor be arkadaşım allah kolaylık versin. Ben iki çocuğumdada emmek istediklerinde tuzlamıştım işe yaradı umarım senin işinede yarar kolay gelsin biberondan içmesini sağla oda iyi bir yöntem

ay ne kadar şirinsiniz yaa anne olmak çok şeker olsa gerek okudukca okuyasım geliyor,bebişlerinizle olan diyaloglarınızı ALLAH herkese nasip etsin inş..

nilhan ilk başta memeyi bırakmasını kendin istemen gerekiyor dünden beri bende vermiyorum ama oğlum istemedi geceye kadar bende bundan sonra bıraktırıyım dedim ama inan o kdar zor ki bu onun için değil benim için çok zor oluyor meme istiyor ben vermiyorum ne yaptın diye soracaksın dün beni çok sinirlendrdi vermedim diye daha doğrusu geciktim diye suratımı ısırdı bende bundan sonra sana meme yok dedim ve gece uykusuna yatana kadar istemedi. Şimdi aklna geldikce istiyor bede yok gitmiş diyorum bakalım ne olacak.... Ama o istedikce benim içim acıyor onun için ilk senin istemen gerekiyor diyorum başarılar.....:teselli:

Arkadaşlar benim sıpam 21 ay emdi,sonra saçından minik bir tutam kesip göğsüme yapıştırdım (sakızla) tılsımı buymuş bebeğin kendi saçı olcakmış,görünce korktu bir kaç kez istedi ama her seferinde saç olunca vazgeçti garibim :)
*Gece uyutmadan önce karnını iyice doyurun.
*Sütten kesmeden en az bir hafta önce normal süt içirmeye alıştırın (eğer alışık değilse)
*Aklına gelip istediği zaman başka yerlere dikkatini çekip unutturun.
Hepinize kolay gelsin.

nilhan ilk başta memeyi bırakmasını kendin istemen gerekiyor dünden beri bende vermiyorum ama oğlum istemedi geceye kadar bende bundan sonra bıraktırıyım dedim ama inan o kdar zor ki bu onun için değil benim için çok zor oluyor meme istiyor ben vermiyorum ne yaptın diye soracaksın dün beni çok sinirlendrdi vermedim diye daha doğrusu geciktim diye suratımı ısırdı bende bundan sonra sana meme yok dedim ve gece uykusuna yatana kadar istemedi. Şimdi aklna geldikce istiyor bede yok gitmiş diyorum bakalım ne olacak.... Ama o istedikce benim içim acıyor onun için ilk senin istemen gerekiyor diyorum başarılar.....:teselli:

kesinlikle haklısın,önce benim istemem ve kesin kararlı olmam gerekiyor...ama halaaa içim el vermiyor:(( 2 gündür ancak gündüz memesini kesmeyi başardım.her istediğinde,hayır oğlum sadece akşam var artık meme diyorum,bayağ mızmızlanıyor ama napiimm...bi yerden başlamaklazım.

sakın gülmeyin ama benim yöntemimi duyuncada gülmemek elde degil...ben 20 ay emzirdim oğlum 4 yaşında şimdi versem valla emer okadar düşkündü..gögsüme elektirik bantı varya siyah olanı ondan yapuştırdım ve 3 gün hiç çıkarmadım:)oğlum anne meme dediğinde oğlum bak kedi yedi çok acıyooo felen dedim.geliyodu açıp bakıp gidiyodu..nasıl komik ama işe yarıyo tavsiye ederim..

gündüz kesmeyi başarmış bulunuyorum,bu bile çok sancılı oluyor ama başardım...geceye halaa cesaret edemedim,sanırım biraz daha hazırlanmam lazım:(((

merhabalar benim kızım 24 aylık olana kadar memesiz uyumakta zorlanır insanı deli ederdi. süt içmeyi de hiç sevmezdi kara kara düşünüyodum nasıl olcak diye ama çok kolay oldu.
memenin ucunu siyah boyayla boyadım pis olmuş artık sen abla oldun dedim.
Artık hem kendi kendine uyuyor hemde çok süt içiyor Bir haftadır kurtulduk bizde bugün tam bir hafta oldu vay beeeeeeeee
Hala arada bir meme yicem diyor açıyorum yemiyor...

bende kızımı mecburen ayırmak zorunda kaldım cunku memelarım ucu kopmak uzereydı. doktoruma sordum cunku cocugum kan emıyordu resmen. ben bursa dayım annemı cagırdım ızmır den bu ıs ıcın. coook duskundu ama kızımın bebeklıgınden berı gece kalkıp fazla emme sorunu yoktu 1 2 kere falan. meeeemeeee deyınce ben ortadan kayboldum. gece uyanınca annem ılgılendı sadece o donemde salladık kızımı. kızımda bende cok agladık ama ayrılırken. cok uzuldum sımdı versem yıne emer valla...

Back