Memeyi bıraktırmak AMA NASIL 😢

Evet kusura bakmayın ama çocuğumu ister 1 ay emziririm ister 5 yaşına kadar bu hiç kimseyi ilgilendirmez. Meme benim çocuk benim. Burada sorum sizce memeyi bırakmak için erken mi degil mi değil nasol biraktirabilirim. Bırakın artık annelere illa emzireceksin iki yaşından önce bıraktırma baskısını !
Lütfen dedim yine de cevap vermişsiniz bir daha vermeyin çok rica ederim.

Şu usluba mecbur değilim daha önce çok yazdım bu şekil sizin gibisini okumadım.
Gidin kim size baskı yapıyorsa ona öfkelenin o ben değilim ilgilenmiyorum. İnsan gibi yorum yaptım erken dediğim için de tavsiye vermedim.
Yine insan gibi cevap vermeyin diyorum.

Bence biraz daha büyümeli. Ne güzel emzirme gibi bir şansınız varken anne sütü de mucize bişey bilmeyen yoktur o yüzden biraz daha emzirin. Ben kızımı 2 yaşından sonra biraktirdim. Zaten dediklerimi anlıyordu büyüdüğünü vs söyledim çok zor olmadı bıraktırmak çok şükür.

25 aylık bıraktırdım.
Aşırı düşkündü.
Önce gündüz bıraktım, geçiştirdim, karnının tok olduğuna emin oldum, atıştırmalık şeyler meyveler kuruyemişlerle oyaladım.
Meme saati diye bir saat uydurdum, istedikçe meme saati gelmedi dedim.
Akşam üzeri belli bi saatte haydi meme saati diye ben kendim çağırdım Böylece onu kanıksadı. (1 hafta falan)
Bu arada sürekli meme emme artık sadece memeyi sev öp ama süt bitiyor falan diyordum, anlasın-anlamasın ben öyle konuştum hep.
Sonra geceye geçtik. Gece uykusuna geçerken bir kez verdim. Sonra yok.
Ağlayınca su verdim, bardakta süt teklif ettim. Veya babası sakinleştirdi.
Ama her fırsatta sarıldım,2 ay önceydi. Havalsr iyiyken zaten açık giyiniyor göğsüme yaslıyordum. O da sarılıyo üstünde uyuyordu, sevdi okşadı ama emmeye yeltenmedi. Acıyor süt bitiyor falan dedim hep.
Ben bu şekilde bıraktırdım. Çok düşkündü şok oldum nasıl kabullendi diye.
Ama 18 ay ile 25 ay baya farklı. Benimki az çok anlayabiliyor.
Kolay gelsin gözünüzde büyütmeyin.
Olacak mecbur 😊
Şimdi hala yatmayı sever. Bazen gelir bakar, gider 🤣
Aynenn 25 ay ile 18 bayağı farklı şu an grip oldu zaten daha fazla emmeye başladı bittimm 😂😂 inşallah gribi geçsin tekrar denemelere başlayacam 😂

Lütfen dedim yine de cevap vermişsiniz bir daha vermeyin çok rica ederim.

Şu usluba mecbur değilim daha önce çok yazdım bu şekil sizin gibisini okumadım.
Gidin kim size baskı yapıyorsa ona öfkelenin o ben değilim ilgilenmiyorum. İnsan gibi yorum yaptım erken dediğim için de tavsiye vermedim.
Yine insan gibi cevap vermeyin diyorum.
Bana cevap verme diyeceğine sen cevap verme ? Neden en son cevap vermek isteyen olmak istiyosun anlamadim 😂

Bana cevap verme diyeceğine sen cevap verme ? Neden en son cevap vermek isteyen olmak istiyosun anlamadim 😂

En son cevap derdi sizin derdiniz. Bu konuda artık muhatap olmak istemiyorum da siz onu anlayabilcek biri değilsiniz malesef.

Ben önce Gündüz emzirmeyi bıraktım.emerek uyuyordu oyüzden memenin yerine inek sütü verdim biberonla her meme istediğinde ilgisini başka yere çektim, eline meyve vs verdim. Sonra gece her uyandığında su içirip hadi şimdi uyuyalım diyip uyutmaya çalıştım. Kolay olmadı tabi, hemen unutmadı. 3 ay oldu bırakalı bazen önüm açık Bi tişört giysem aklına geldiği oluyor. Ama memeyi bırakınca yemek yemesi düzeldi gerçekten. Bir de uluorta meme diye tutturması da insanı çok yoruyordu. 15 aylıkken bıraktırdım.

En son cevap derdi sizin derdiniz. Bu konuda artık muhatap olmak istemiyorum da siz onu anlayabilcek biri değilsiniz malesef.
Ben yeter artık cevap vermeyin deyip deyip cevap yazmıyorum 😂inatla cevap vermeyin diyosunuz ama cevap veriyorsunuz. Cevap vermezseniz bitecek oysa

Ben önce Gündüz emzirmeyi bıraktım.emerek uyuyordu oyüzden memenin yerine inek sütü verdim biberonla her meme istediğinde ilgisini başka yere çektim, eline meyve vs verdim. Sonra gece her uyandığında su içirip hadi şimdi uyuyalım diyip uyutmaya çalıştım. Kolay olmadı tabi, hemen unutmadı. 3 ay oldu bırakalı bazen önüm açık Bi tişört giysem aklına geldiği oluyor. Ama memeyi bırakınca yemek yemesi düzeldi gerçekten. Bir de uluorta meme diye tutturması da insanı çok yoruyordu. 15 aylıkken bıraktırdım.
Ahh ne güzel ben anlattıkça oyalamaya çalıştıkça meme diye ağlıyor. Uluorta işini de süt demeyi öğreterek çözdüm bu sefer de anne süt diye ağlıyor 😂😂😂 inek sütüne doktorumuz izin vermiyor. Kesinlikle vermiyosun kansızlık yapıyor hiçbir faydası yok aksine zararı var diyor. Onun yerine yoğurt su bal muz karışımı yap içir dedi iciriyorum üstüne bir de meme emiyor 😂😂

X