pinokyo6 Guru Kayıtlı Üye 5 Ocak 2012 1.179 89 21 Ocak 2018 Konu Sahibi Derin2017 #21 Derin2017 .!.: Manikk resimler ekledim dücünceni rica ediyorum izlemeye alirmisin ben seni alicam sanirim oyle oluyor Genişletmek için tıkla... Bende dual.plan yontemi ile.oldum. hastanede aldigim.agri kesici disinda eve ciktigimda hicbir agri kesici almadim..sonrasinda.da.cok rahattim. Hic bir agrim.sizim.olmadi. .sadece sirt.ustu yatmaktan kalcam agriyordu :)
Derin2017 .!.: Manikk resimler ekledim dücünceni rica ediyorum izlemeye alirmisin ben seni alicam sanirim oyle oluyor Genişletmek için tıkla... Bende dual.plan yontemi ile.oldum. hastanede aldigim.agri kesici disinda eve ciktigimda hicbir agri kesici almadim..sonrasinda.da.cok rahattim. Hic bir agrim.sizim.olmadi. .sadece sirt.ustu yatmaktan kalcam agriyordu :)
Derin2017 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2017 80 28 36 21 Ocak 2018 Konu Sahibi Derin2017 #22 pinokyo6 .!.: Bende dual.plan yontemi ile.oldum. hastanede aldigim.agri kesici disinda eve ciktigimda hicbir agri kesici almadim..sonrasinda.da.cok rahattim. Hic bir agrim.sizim.olmadi. .sadece sirt.ustu yatmaktan kalcam agriyordu :) Genişletmek için tıkla... Resimler ekledim düsuncenizi rica ediyorum tsk ederim Sevgiler.
pinokyo6 .!.: Bende dual.plan yontemi ile.oldum. hastanede aldigim.agri kesici disinda eve ciktigimda hicbir agri kesici almadim..sonrasinda.da.cok rahattim. Hic bir agrim.sizim.olmadi. .sadece sirt.ustu yatmaktan kalcam agriyordu :) Genişletmek için tıkla... Resimler ekledim düsuncenizi rica ediyorum tsk ederim Sevgiler.
pinokyo6 Guru Kayıtlı Üye 5 Ocak 2012 1.179 89 21 Ocak 2018 Konu Sahibi Derin2017 #23 Derin2017 .!.: Resimler ekledim düsuncenizi rica ediyorum tsk ederim Sevgiler. Genişletmek için tıkla... Beni izlemiyorsun sanirim. O yuzden fotograflarini goremiyorum:))
Derin2017 .!.: Resimler ekledim düsuncenizi rica ediyorum tsk ederim Sevgiler. Genişletmek için tıkla... Beni izlemiyorsun sanirim. O yuzden fotograflarini goremiyorum:))
Derin2017 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2017 80 28 36 21 Ocak 2018 Konu Sahibi Derin2017 #24 pinokyo6 .!.: Beni izlemiyorsun sanirim. O yuzden fotograflarini goremiyorum:)) Genişletmek için tıkla... Pardon..! aldım canım izlemeye bakabilirsin Seninki gayet güzel gecmis olsun Sevgiler :)
pinokyo6 .!.: Beni izlemiyorsun sanirim. O yuzden fotograflarini goremiyorum:)) Genişletmek için tıkla... Pardon..! aldım canım izlemeye bakabilirsin Seninki gayet güzel gecmis olsun Sevgiler :)