Aaa...cok ilginç denicem cok saolasınçok kolay bi kolunla beline doğru elini koy bastır gögüs kasların çalıştığında memen oynuyorsa kas altı dır yahut iki elini alkış yapar gibi bu yogacıların duruşu var ya iki eli birbirine doğru bastır ellerin gögüs hizasındayken memeler de oynama varsa iki yana doğru açılıyorsa kas altı dır
verdi vermesine de nedense 450 cc gibi durmuyorProtezin kutusunu ya da kağıtlarını vermedi mi doktorunuz size?
evet yaptım yoga seklin fe oynuyor yukarı dogru kalkiyor gögusler. ve elimi belime bastırinca da Kas üstü olsaydı oynamazmıydi ? peki ölćü yü nasil anĺayacagim :)) 450 cc gibi gelmiyor bana o sebeple baska bir bayanda gördum 450 cc bi dunya süper dekoltesi vardı...bilemedim cok tsk ederim verdiginiz bilgi ićinçok kolay bi kolunla beline doğru elini koy bastır gögüs kasların çalıştığında memen oynuyorsa kas altı dır yahut iki elini alkış yapar gibi bu yogacıların duruşu var ya iki eli birbirine doğru bastır ellerin gögüs hizasındayken memeler de oynama varsa iki yana doğru açılıyorsa kas altı dır
Verdi canım verdi tabiki aynen yaziyor da ne biliyim Turkiye burasi doktorumda israrla kas üstu yapiyim demisti kas altı ameliyati daha zor mesakatli diye belkide Fajat ilginctir Kas alti oldum hic zor gecmedi hastanede evde ilk gün bile killarimi cok rahat hareket ettirebiliyordum hic sıkintim olmafi mutfakta bile 2 .gun dolaplara tabak bardak koyabiliyordum kolumu kaldirip okududugum Kas altı yorumlarin hrpsi nerdeyse killari hateket bile ettirememis arkadaslardı Anlamadim ben bunu..Bende mi bi tuhaflik var :)) bana büyük gelmiyor baska bir bayanda gordüm tepesinde memeleri masallah füze gibiydi tam istedigim gibi. Fakat ben biraz jayal kirikligı icindeyim resim paylasamiyorum ki beceremedim fikir alacagımda görsel olarak yapamadım.ya benim doktorum da kas üstü önermişti ben ısrarla kas altı demiştim. şöyle bişey var sana ameliyat sonrası bi kart yada belge veriyorlar kaç cc ne profil kas altı mı üstü mü hepsinin bilgileri yazar ve gidip de yalan yanlış bilgiler yazamazlar merak etme sen. doktorun cebinden mi çıkacak ki sana 450 diyip 400 taksın ameliyatta. ki onlar
kas altı da
kas üstü de silikon takmaya el yatkınlığı var
kolayına mı gelmiş de kas üstüne taksın ? sen endişelenme kartında ne yazıyorsa hepsi dogru sen ciciklerine sütyen beğenmelere başla
aslında fotoğraf koysan daha net yorum yapabiliriz kas altı veya üstü yapmak doktora kolay yada zor gelmeyecektir deriden ziyade bir de kası kesecek yani. ben de cok araştırdım bunu kas altı nasıl olur kas üstü nasıl olur diye. kas altı yaptırıp ilk 2 hafta sürünenler arasında ben de varım. oturarak uyuyordum ama kas altı olup da cok rahat geçirenler var tamamen acı eşiğinle alakalı doktorun senden gizli bişey yapmayacaktır merak etme :)Verdi canım verdi tabiki aynen yaziyor da ne biliyim Turkiye burasi doktorumda israrla kas üstu yapiyim demisti kas altı ameliyati daha zor mesakatli diye belkide Fajat ilginctir Kas alti oldum hic zor gecmedi hastanede evde ilk gün bile killarimi cok rahat hareket ettirebiliyordum hic sıkintim olmafi mutfakta bile 2 .gun dolaplara tabak bardak koyabiliyordum kolumu kaldirip okududugum Kas altı yorumlarin hrpsi nerdeyse killari hateket bile ettirememis arkadaslardı Anlamadim ben bunu..Bende mi bi tuhaflik var :)) bana büyük gelmiyor baska bir bayanda gordüm tepesinde memeleri masallah füze gibiydi tam istedigim gibi. Fakat ben biraz jayal kirikligı icindeyim resim paylasamiyorum ki beceremedim fikir alacagımda görsel olarak yapamadım.
Saolasın arkadasım insallah amacim kimseye camur atmak degil suclamak da degil hatta Doktorum cok şekerdir. ama iste buyukluk konusunda resmen pazarlik ysptık o dedi 300 ben dedim hayir 450 cok buyuk ilur hic yapmadim dedi hsyir degsin yaptirdigima dedim tmm dedi en sonunda. Bende oturarak uyudum sirt agrıları cok oldu tabiki ama killarımi cok rahat yukaribyana hizlida hateket ettirebildim is yapabildim yeni iste son 4 haftadir düz yatiyorum yan ve sirt üstü yüz üstü ..bazenaslında fotoğraf koysan daha net yorum yapabiliriz kas altı veya üstü yapmak doktora kolay yada zor gelmeyecektir deriden ziyade bir de kası kesecek yani. ben de cok araştırdım bunu kas altı nasıl olur kas üstü nasıl olur diye. kas altı yaptırıp ilk 2 hafta sürünenler arasında ben de varım. oturarak uyuyordum ama kas altı olup da cok rahat geçirenler var tamamen acı eşiğinle alakalı doktorun senden gizli bişey yapmayacaktır merak etme :)
Ćok gecmis olsun sanada...resim ekliyebilsem hemen tapicamda beceremedimaslında fotoğraf koysan daha net yorum yapabiliriz kas altı veya üstü yapmak doktora kolay yada zor gelmeyecektir deriden ziyade bir de kası kesecek yani. ben de cok araştırdım bunu kas altı nasıl olur kas üstü nasıl olur diye. kas altı yaptırıp ilk 2 hafta sürünenler arasında ben de varım. oturarak uyuyordum ama kas altı olup da cok rahat geçirenler var tamamen acı eşiğinle alakalı doktorun senden gizli bişey yapmayacaktır merak etme :)
doktorum 2 ayı doldurmadan yan yatmaya başlama dedi bana. silikon kayma riski oldugu için. hatta yan yattıgımı söylediğimde kızdı bana. yüz üstüne de olumlu bakmadı hiç. yalnız doktorun 300 dediği memeye sen 450 nasıl taktırdın helal olsunSaolasın arkadasım insallah amacim kimseye camur atmak degil suclamak da degil hatta Doktorum cok şekerdir. ama iste buyukluk konusunda resmen pazarlik ysptık o dedi 300 ben dedim hayir 450 cok buyuk ilur hic yapmadim dedi hsyir degsin yaptirdigima dedim tmm dedi en sonunda. Bende oturarak uyudum sirt agrıları cok oldu tabiki ama killarımi cok rahat yukaribyana hizlida hateket ettirebildim is yapabildim yeni iste son 4 haftadir düz yatiyorum yan ve sirt üstü yüz üstü ..bazen
Güldürdün beni gece gece Allah da seni güldürsün manikkkdoktorum 2 ayı doldurmadan yan yatmaya başlama dedi bana. silikon kayma riski oldugu için. hatta yan yattıgımı söylediğimde kızdı bana. yüz üstüne de olumlu bakmadı hiç. yalnız doktorun 300 dediği memeye sen 450 nasıl taktırdın helal olsun
bu arada fotograf yüklemen için bak yukarda forumlar albümler falan yazıyor. albümlere girince de sağ üstte albüm oluştur var
öyle mi kas altı da olsa kayma mi yaparmıs hımm..bi danisiyim bende Doktoruma tsk ederimGüldürdün beni gece gece Alla da seni güldürsün manikkk
kas üstünde çok az oynar zaten içinde bişeylerin oynadığını anlarsın eski halinde olmazmıştır sonuçta önceden yoktu protez büyüklük değişebilir aslında cc den ziyade profil önemli ama seninki yüksek profil gögüs kafesi omuz vs değişiklik gösterir herkeste aynı olmaz bende 325 cc var bana göre büyük ve nasıl oldu bende bilmiyorum ama 10 cm den fazla büyüttü şu an 87 89 arası kiloma göre değişiyor kiminde 6 vm büyüklük oluyor bu kişisel bir şey zaten kartta ne yazıyorsa odur dr niye yalan söylesinki sonuçta ne olduysa onu yapmıştır kötü düşünmemek lazım zamanla güzelleşir oturur yerine emin olevet yaptım yoga seklin fe oynuyor yukarı dogru kalkiyor gögusler. ve elimi belime bastırinca da Kas üstü olsaydı oynamazmıydi ? peki ölćü yü nasil anĺayacagim :)) 450 cc gibi gelmiyor bana o sebeple baska bir bayanda gördum 450 cc bi dunya süper dekoltesi vardı...bilemedim cok tsk ederim verdiginiz bilgi ićin
ben kas altı oldum hiç ağrım yoktu a yılmadan ağrı kesici yi verende var ayılmayı bekleyende tamamen anestezi uzmanı ile alakalı bişey buVerdi canım verdi tabiki aynen yaziyor da ne biliyim Turkiye burasi doktorumda israrla kas üstu yapiyim demisti kas altı ameliyati daha zor mesakatli diye belkide Fajat ilginctir Kas alti oldum hic zor gecmedi hastanede evde ilk gün bile killarimi cok rahat hareket ettirebiliyordum hic sıkintim olmafi mutfakta bile 2 .gun dolaplara tabak bardak koyabiliyordum kolumu kaldirip okududugum Kas altı yorumlarin hrpsi nerdeyse killari hateket bile ettirememis arkadaslardı Anlamadim ben bunu..Bende mi bi tuhaflik var :)) bana büyük gelmiyor baska bir bayanda gordüm tepesinde memeleri masallah füze gibiydi tam istedigim gibi. Fakat ben biraz jayal kirikligı icindeyim resim paylasamiyorum ki beceremedim fikir alacagımda görsel olarak yapamadım.
Gecmis olsun canım. hastanede damardan agrı jesici yapilinca ara ara hic agri sızi hissetmedim evdede 2 defa agri kesici ve kas gevsetici aldım o kadar cogu kisi kas altı olunca Kollarimi harejet ettiremiyorum diyordu bende öyle bir sirun olmadı masallah. dedigim gibi hatta mutfakta ameliyattan once öb hazirlik yaomistim kollarimi yzananam dolaplara tabak bardakları masa uzerine dizmistim tencere tava dahil kolaylik olsun diye kullanacaklarımi eve geldim 3. gun tekrar yerine koydum gerek kalmadı . Beni rahatsiz eden 450 cc taktirip da neden daha yuvarlak dolginca durmuyor bu. toparlama yaptirmadim ben sma Dojtoruma söyleyince Lokal kesi ile yukarı cekeriz hemen eve gidersin dedi.ben kas altı oldum hiç ağrım yoktu a yılmadan ağrı kesici yi verende var ayılmayı bekleyende tamamen anestezi uzmanı ile alakalı bişey bu
Manikk resimler ekledim dücünceni rica ediyorum izlemeye alirmisin ben seni alicam sanirim oyle oluyoraslında fotoğraf koysan daha net yorum yapabiliriz kas altı veya üstü yapmak doktora kolay yada zor gelmeyecektir deriden ziyade bir de kası kesecek yani. ben de cok araştırdım bunu kas altı nasıl olur kas üstü nasıl olur diye. kas altı yaptırıp ilk 2 hafta sürünenler arasında ben de varım. oturarak uyuyordum ama kas altı olup da cok rahat geçirenler var tamamen acı eşiğinle alakalı doktorun senden gizli bişey yapmayacaktır merak etme :)
Arkadaşım sizden ricam resimler ekledim dusuncenizi rica ediyorum beni izlemeye alirmisiniz bende sizi aliyorum tsk ederimçok kolay bi kolunla beline doğru elini koy bastır gögüs kasların çalıştığında memen oynuyorsa kas altı dır yahut iki elini alkış yapar gibi bu yogacıların duruşu var ya iki eli birbirine doğru bastır ellerin gögüs hizasındayken memeler de oynama varsa iki yana doğru açılıyorsa kas
kas üstünde çok az oynar zaten içinde bişeylerin oynadığını anlarsın eski halinde olmazmıştır sonuçta önceden yoktu protez büyüklük değişebilir aslında cc den ziyade profil önemli ama seninki yüksek profil gögüs kafesi omuz vs değişiklik gösterir herkeste aynı olmaz bende 325 cc var bana göre büyük ve nasıl oldu bende bilmiyorum ama 10 cm den fazla büyüttü şu an 87 89 arası kiloma göre değişiyor kiminde 6 vm büyüklük oluyor bu kişisel bir şey zaten kartta ne yazıyorsa odur dr niye yalan söylesinki sonuçta ne olduysa onu yapmıştır kötü düşünmemek lazım zamanla güzelleşir oturur yerine emin ol