- 28 Kasım 2017
- 35
- 1
- 32
-
- Konu Sahibi Birerkekannesi
Tam olarak nerede fotodan anlayamıyorum ama sütyen askısından kaynaklı böyle bir iz bende uzun süre kaldı. Askı kaynaklı oldığunu cok sonra fark ettim.Belki sizinki de ufak bi tahriştir içinizi karartmayın hemen. Umarım önemli birşey değildir geçmiş olsun.1 haftadir sol mememin ustunde kirmizimsi kahve rengi gibi birsey olustu nedir acaba korkmaya basladim persembe meme usg var tedirgin oldum 4 yasinda bir oglum kafama cok takiyorum insallah kotu birsey degildir Eki Görüntüle 2086724
Tam olarak nerede fotodan anlayamıyorum ama sütyen askısından kaynaklı böyle bir iz bende uzun süre kaldı. Askı kaynaklı oldığunu cok sonra fark ettim.Belki sizinki de ufak bi tahriştir içinizi karartmayın hemen. Umarım önemli birşey değildir geçmiş olsun.
Aİlede meme kanseri geçmişi falan var mı? Yaşınız kaç?Sol gogusumun yan tarafinda askiya denk gelmiyor oglum hic emmedi hassasiyet olustu damarlarda belirginlik felan acikcasi cok korkuyorum
Aİlede meme kanseri geçmişi falan var mı? Yaşınız kaç?
Umarim o yuzden olmustur cikartiyorum evdeBenim de bacaklarım öyle oldu. İki tane doktora gittim sıcak ve ter yüzünden olabilir dedi. Sutyeninizi çıkarın ve pamuklu kıyafetler giyin.
Göğüs ucunda belirgin içeri çökme var mı?
O zaman çok korkulacak bir durum yok. Canını sıkma boş yere.Yok 25 yasindayim
O zaman korkmaYok tatlim
Basit bir egzama da olabilir stresten.
Bi arkadasim yasadi ve bastan savan bazi tipler "bocek isirigina bagli alerii" dediler, kızcağız Allah tan baska doktora gitti de, ciddi bi enfeksiyon oldugunu ogrendi ve tedavisi sürüyor halen..1 haftadir sol mememin ustunde kirmizimsi kahve rengi gibi birsey olustu nedir acaba korkmaya basladim persembe meme usg var tedirgin oldum 4 yasinda bir oglum kafama cok takiyorum insallah kotu birsey degildir Eki Görüntüle 2086724
Bi arkadasim yasadi ve bastan savan bazi tipler "bocek isirigina bagli alerii" dediler, kızcağız Allah tan baska doktora gitti de, ciddi bi enfeksiyon oldugunu ogrendi ve tedavisi sürüyor halen..
Gozunuzu korkutmak icin yazmadim ama aklinizsa bulunsun, enfeksiyon vs ne var ise arastirin, antibiyotikle gecistirmelerine izin vermeyin..
Allah şifa versin..
InsaAllah bi sorun cikmaz, Rabbim büyük..Persembe gunu ultrasonum var hicbirseye adapte olamaz oldum . Sagliktan ote birsey yok maalesef cildiyeye gittim gecistirdi kan tahlilleri yapti sadece demir eksikligi cikti birsey olmaz dedi meme cerrahisine randevum var bakalim hayirlisi umarim 2018 iyi gelir dualarinizi eksik etmeyin
Sonucuniz ne oldu1 haftadir sol mememin ustunde kirmizimsi kahve rengi gibi birsey olustu nedir acaba korkmaya basladim persembe meme usg var tedirgin oldum 4 yasinda bir oglum kafama cok takiyorum insallah kotu birsey degildir Eki Görüntüle 2086724