Mememde leke kizarma

Birerkekannesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2017
35
1
32
1 haftadir sol mememin ustunde kirmizimsi kahve rengi gibi birsey olustu nedir acaba korkmaya basladim persembe meme usg var tedirgin oldum 4 yasinda bir oglum kafama cok takiyorum insallah kotu birsey degildir

1 haftadir sol mememin ustunde kirmizimsi kahve rengi gibi birsey olustu nedir acaba korkmaya basladim persembe meme usg var tedirgin oldum 4 yasinda bir oglum kafama cok takiyorum insallah kotu birsey degildir Eki Görüntüle 2086724
Tam olarak nerede fotodan anlayamıyorum ama sütyen askısından kaynaklı böyle bir iz bende uzun süre kaldı. Askı kaynaklı oldığunu cok sonra fark ettim.Belki sizinki de ufak bi tahriştir içinizi karartmayın hemen. Umarım önemli birşey değildir geçmiş olsun.

Sol gogusumun yan tarafinda askiya denk gelmiyor oglum hic emmedi hassasiyet olustu damarlarda belirginlik felan acikcasi cok korkuyorum

Benim de bacaklarım öyle oldu. İki tane doktora gittim sıcak ve ter yüzünden olabilir dedi. Sutyeninizi çıkarın ve pamuklu kıyafetler giyin.

1 haftadir sol mememin ustunde kirmizimsi kahve rengi gibi birsey olustu nedir acaba korkmaya basladim persembe meme usg var tedirgin oldum 4 yasinda bir oglum kafama cok takiyorum insallah kotu birsey degildir Eki Görüntüle 2086724
Bi arkadasim yasadi ve bastan savan bazi tipler "bocek isirigina bagli alerii" dediler, kızcağız Allah tan baska doktora gitti de, ciddi bi enfeksiyon oldugunu ogrendi ve tedavisi sürüyor halen..
Gozunuzu korkutmak icin yazmadim ama aklinizsa bulunsun, enfeksiyon vs ne var ise arastirin, antibiyotikle gecistirmelerine izin vermeyin..
Allah şifa versin..

Persembe gunu ultrasonum var hicbirseye adapte olamaz oldum . Sagliktan ote birsey yok maalesef cildiyeye gittim gecistirdi kan tahlilleri yapti sadece demir eksikligi cikti birsey olmaz dedi meme cerrahisine randevum var bakalim hayirlisi umarim 2018 iyi gelir dualarinizi eksik etmeyin

InsaAllah bi sorun cikmaz, Rabbim büyük..
Enfeksiyon bölümüne gidin, kan bolumune gidin, ihmal etmemek lazim..
Korkutmayin kendinizi ama tedbir alın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…