- 9 Ağustos 2016
- 406
- 192
-
- Konu Sahibi ladydiana1
çok teşekkür ederimMerhaba çok geçmiş olsun inşallah kötü bir şey yoktur bir an önce vakit kaybetmeden git göster sonucu da yaz lütfen inşallah hiç bir sıkıntı yoktur güzel haberler verirsin
inşallahEvham yapıyorsunuz bence, güzel haber bekliyoruz
Ne yaptınız doktora gittiniz mi merak ettik sizi ??Göğüs büyütme ameliyatı olalı 2.5 yıl oldu. Şu zamana kadar bir sorunum yoktu. Son bir aydır sol göğsümde meme ucumun altında sertlik hissediyorum kitle gibi. Proteze bağlı lenfoma olmasından şüpheleniyorum. Bilgisi olan ya da aynısını yaşayan var mı? yarın doktora gideceğim
merhaba. genel cerrahiye gittim ultrason istedi. en erken ocak ayına verdiler o da ücretli olarak. ücretsiz olsa mart’ı beklemek zorunda kalacaktım. devlet hastanesinden randevu aldım orada ultrason sırası erken gelebilir diye ve plastik cerrahiden de randevu aldım. haftaya sonuçlar belli olur diye düşünüyorumNe yaptınız doktora gittiniz mi merak ettik sizi ??
Kuzum korkma inşallah tertemiz çıkacak ferah tut içini sonucu ne zaman alırsan al yaz lütfen buraya da iyi haberlerle inşallahmerhaba. genel cerrahiye gittim ultrason istedi. en erken ocak ayına verdiler o da ücretli olarak. ücretsiz olsa mart’ı beklemek zorunda kalacaktım. devlet hastanesinden randevu aldım orada ultrason sırası erken gelebilir diye ve plastik cerrahiden de randevu aldım. haftaya sonuçlar belli olur diye düşünüyorum
Merhaba ben de yarın meme protezi ameliyatı olacağım size ne nedi dr sonucunuz belli oldu mumerhaba. genel cerrahiye gittim ultrason istedi. en erken ocak ayına verdiler o da ücretli olarak. ücretsiz olsa mart’ı beklemek zorunda kalacaktım. devlet hastanesinden randevu aldım orada ultrason sırası erken gelebilir diye ve plastik cerrahiden de randevu aldım. haftaya sonuçlar belli olur diye düşünüyorum
Kuzum korkma inşallah tertemiz çıkacak ferah tut içini sonucu ne zaman alırsan al yaz lütfen buraya da iyi haberlerle inşallah
merhaba. 30 aralıkta ultrason çekilecek, o zamana kadar sonucu öğrenemeyeceğim. en sağlıklı şekilde atlatırsınız umarımMerhaba ben de yarın meme protezi ameliyatı olacağım size ne nedi dr sonucunuz belli oldu mu
Tesekkur ederim Ameliyattan ciktim bugün 4.gunum 2.ve 3. Günler acayip zordu 4. Günümde ödem birazcıkta olsa azaldımerhaba. 30 aralıkta ultrason çekilecek, o zamana kadar sonucu öğrenemeyeceğim. en sağlıklı şekilde atlatırsınız umarım
Sizde 16 aralıkta mı oldunuz ?Tesekkur ederim Ameliyattan ciktim bugün 4.gunum 2.ve 3. Günler acayip zordu 4. Günümde ödem birazcıkta olsa azaldı
EvetSizde 16 aralıkta mı oldunuz ?
Aynı gün olmuşuz bende 16 aralıkta oldum :) nasılsınız şuan ?
ilk bir hafta geçmek bilmiyor sizi çok iyi anlıyorum ama gün geçtikçe daha iyi oluyorsunuz emin olunTesekkur ederim Ameliyattan ciktim bugün 4.gunum 2.ve 3. Günler acayip zordu 4. Günümde ödem birazcıkta olsa azaldı
Yazdığınız mı göremedim. Acaba ne oldu. Rabbim size sifa versin. Güzel haberlerinizi beklemekteyizmerhaba. genel cerrahiye gittim ultrason istedi. en erken ocak ayına verdiler o da ücretli olarak. ücretsiz olsa mart’ı beklemek zorunda kalacaktım. devlet hastanesinden randevu aldım orada ultrason sırası erken gelebilir diye ve plastik cerrahiden de randevu aldım. haftaya sonuçlar belli olur diye düşünüyorum
çok sağ olun. 30 aralık’ta ultrason çekimi olacak. çekim yapılmadan bir şey söylenmiyor şu anlıkYazdığınız mı göremedim. Acaba ne oldu. Rabbim size sifa versin. Güzel haberlerinizi beklemekteyiz
Selam çektirdin sanırım ultrason sonuç nedir iyisindir inşallah merak ettim seniçok sağ olun. 30 aralık’ta ultrason çekimi olacak. çekim yapılmadan bir şey söylenmiyor şu anlık