Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Memem Büyütmede vucut yağını kullanma
- Konu Sahibi derinakin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Temmuz 2014
- 1.788
- 824
- 248
Gögüslerimi büyütmek istiyorum ama implant kullanmak istemiyorum hem görüntü kaygısı hem de hissizleşme kaygısı yaşıyorum. Vucuttaki yağlı bölgelerden yağ alınarak meme büyültüldüğünü duydum bir kaç yerde de okudum. Bu yöntemi bilen duyan okuyan ya da yaptıran var mı :)
Merhaba:) kardeşimde aynı dertten muzdarip hatta oda büyütme ameliyatlarını falan araştırıyordu. eskiden olsa hemen silikona bakardık, şimdi neler yapıyorlar arkadaş bu yöntemi bende bir sorayım bakalım.. yani sonuçta dışarıdan yabancı bir madde girmiyor vücuda insana güvenli geliyor baya..
- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 198
- 34
Merhaba:) kardeşimde aynı dertten muzdarip hatta oda büyütme ameliyatlarını falan araştırıyordu. eskiden olsa hemen silikona bakardık, şimdi neler yapıyorlar arkadaş bu yöntemi bende bir sorayım bakalım.. yani sonuçta dışarıdan yabancı bir madde girmiyor vücuda insana güvenli geliyor baya..
geçen sene yüzüme yağ dolgusu yapmıştım büyük bi hataydı benim için.
45 kiloya düşünce öyle bi kararı aldım ama doktor beni çok yanıltmıştı o zamanlar.
Şimdi bu yağ;kendi yağım değilmi sorun olmaz diye düşünüyoruz??
ama öyle değil.yüzümde azda olsa kaldı ve ben dokununca sert kütleleri hissedebiliyorum yer yer..
Bende göğüs küçüklüğünden muzdaribim ve düşünün göğüste yağ kitlesi oluştuğunu..yer yer sertliklerin olduğunu..
o yüzden ben olumlu bakmıyorum.
ya doğal yollar ya silikon araştırıyorum.
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Gögüslerimi büyütmek istiyorum ama implant kullanmak istemiyorum hem görüntü kaygısı hem de hissizleşme kaygısı yaşıyorum. Vucuttaki yağlı bölgelerden yağ alınarak meme büyültüldüğünü duydum bir kaç yerde de okudum. Bu yöntemi bilen duyan okuyan ya da yaptıran var mı :)
Yalnız o yağın yarısı kısa sürede eriyormuş ve zaten sürekli tekrar edilmesi gereken bir operasyon, öyle tek sefer yapılıp ömürlük olacak bir yöntem değil.
Evet doktorlar kalıcı olmadığını söyledi. Onun için para harcadığına zahmet çektiğine değmez ...ben yaptıralı 13 gün oldu hiçbir his kaybım yok. Eşim masaj yapıyor hatta göğsüme Dokunur dokunmaz huylanıyorum ve oda masaj yaparken bilmesem silikon var demem dedi...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
- 18 Temmuz 2014
- 1.788
- 824
- 248
45 kiloya düşünce öyle bi kararı aldım ama doktor beni çok yanıltmıştı o zamanlar.
ama öyle değil.yüzümde azda olsa kaldı ve ben dokununca sert kütleleri hissedebiliyorum yer yer..
Bende göğüs küçüklüğünden muzdaribim ve düşünün göğüste yağ kitlesi oluştuğunu..yer yer sertliklerin olduğunu..
Kotu olmus cidden birde soz konusu yuz olunca daha zor tabi bu durumlarda doktorda cok onemli.. yani beklentiyi yükseltip dogru bilgi vermeyince insan hakikaten bastan yaratilacagini dusunuyor maalesef..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
- 18 Temmuz 2014
- 1.788
- 824
- 248
Yalnız o yağın yarısı kısa sürede eriyormuş ve zaten sürekli tekrar edilmesi gereken bir operasyon, öyle tek sefer yapılıp ömürlük olacak bir yöntem değil.
Aslinda bu dogal oldugunu gostermez mi yani? Surekli olmamasi? Silikon yillarca hic bozulmadan duruyor yani ne bileyim protez gibi biraz rahatsiz edici gelitir bana..
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Aslinda bu dogal oldugunu gostermez mi yani? Surekli olmamasi? Silikon yillarca hic bozulmadan duruyor yani ne bileyim protez gibi biraz rahatsiz edici gelitir bana..
Doğal meme eriyor mu ki canım? Ayrıca silikon hiç de rahatsız etmiyor bundan emin olabilirsin.
- 18 Temmuz 2014
- 1.788
- 824
- 248
Doğal meme eriyor mu ki canım? Ayrıca silikon hiç de rahatsız etmiyor bundan emin olabilirsin.
Yok dogal derken kast ettigim o degildi :) yani kullanilan urun dogal degil mi anlamindaydi :)
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Yok dogal derken kast ettigim o degildi :) yani kullanilan urun dogal degil mi anlamindaydi :)
Anladım canım. Yine de çok mantıklı gelmiyor bana.. Mantıklı gelse de ben yaptıramazdım zaten, yağ yok ki vücutta nerden alıp da koyacaklar
Kendi doktorunun hatasını bence yazmalıydın sen bende 2ay önce yüzüme yağ enjekte ettirdim ve gayet memnunum bende öyle top top yağ kitleside yok. Hatta göğsümede yağ enjekte edildi daha doğal görünüm versin diye. Demem o ki bu operasyonu doğru doktora yaptırıp memnun olan biriyim.sen yanlıs secim yapıp hoş şeyler yasamam bu yağ enjekte operasyonun kötü olduğu anlamıına getirmiyor.
- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 198
- 34
Kendi doktorunun hatasını bence yazmalıydın sen bende 2ay önce yüzüme yağ enjekte ettirdim ve gayet memnunum bende öyle top top yağ kitleside yok. Hatta göğsümede yağ enjekte edildi daha doğal görünüm versin diye. Demem o ki bu operasyonu doğru doktora yaptırıp memnun olan biriyim.sen yanlıs secim yapıp hoş şeyler yasamam bu yağ enjekte operasyonun kötü olduğu anlamıına getirmiyor.
zaten doktorun durumundan bahsettim yağ enjeksiyonu kesinlikle o kadar ecıyı çekmeye değmiyor bu benim fikrim.
ilk 2. 3. ay daha dolgun bir yüz fakat mimiklerin değişmiş vaziyette kalıyor.
benim şuan 11.ayım eskiden bende farketmiyordum o kütleleri..eridikçe masaj yaparken küçükte olsa yer yer varlar.
dışardan belli değiller tabii ama böyle bişey için ameliyata girmem..
doktorun öğle arası bi saatlik iş sadece 1 hafta hafif şişlik olur dediği ama benim 2 hafta davul gibi bi suratla gezdiğim..basenimden alınan yağın üzerine yatamadığım.
Kendi adıma çok yanlış bi karardı..
ben 45 kiloya düştüğüm için öyle bi kararı almıştım.Onun yerine kilo alabilseydim asla düşünmezdim.
Şuan yüzümde %10-15 i belki kalmıştır.
o yağlar 4-5 ay sonra aşağı doğru iniyor ve yüzünüz çökmüş gibi duruyır ilk zamanlardaki dirilikte kalmıyor ayrıca.
yukarı doğru masajlar yapmanızı tavsiye ederim.
zaten doktorun durumundan bahsettim yağ enjeksiyonu kesinlikle o kadar ecıyı çekmeye değmiyor bu benim fikrim.
ilk 2. 3. ay daha dolgun bir yüz fakat mimiklerin değişmiş vaziyette kalıyor.
benim şuan 11.ayım eskiden bende farketmiyordum o kütleleri..eridikçe masaj yaparken küçükte olsa yer yer varlar.
dışardan belli değiller tabii ama böyle bişey için ameliyata girmem..
doktorun öğle arası bi saatlik iş sadece 1 hafta hafif şişlik olur dediği ama benim 2 hafta davul gibi bi suratla gezdiğim..basenimden alınan yağın üzerine yatamadığım.
Kendi adıma çok yanlış bi karardı..
ben 45 kiloya düştüğüm için öyle bi kararı almıştım.Onun yerine kilo alabilseydim asla düşünmezdim.
Şuan yüzümde %10-15 i belki kalmıştır.
o yağlar 4-5 ay sonra aşağı doğru iniyor ve yüzünüz çökmüş gibi duruyır ilk zamanlardaki dirilikte kalmıyor ayrıca.
yukarı doğru masajlar yapmanızı tavsiye ederim.
Benim doktorum yagın daha iyi kalması için içine özel bir madde koydu bana yüzümün 3hafta şiş olacagı ve tam 3ayda oturacağı operasyon öncesi söylendi basenimden alındı benimde ben acı çekmedim acıkcası ayrı bu operasyonun yanında meme büyütmede oldum.doktorunla olan iletişimsizliğiniz ben yüzümün böyle olacagını biliyordum çünkü bana gecici dolguyla ne olacagını göstermişti.
- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 198
- 34
Benim doktorum yagın daha iyi kalması için içine özel bir madde koydu bana yüzümün 3hafta şiş olacagı ve tam 3ayda oturacağı operasyon öncesi söylendi basenimden alındı benimde ben acı çekmedim acıkcası ayrı bu operasyonun yanında meme büyütmede oldum.doktorunla olan iletişimsizliğiniz ben yüzümün böyle olacagını biliyordum çünkü bana gecici dolguyla ne olacagını göstermişti.
hanfendi bu iletişimsizlik değil,doktorun gerçeği söylememiş olması..ameliyat sonrası süreci çok kolaymış gibi anlatması.
pazartesi okulum var diyorum ve günlerden cumartesi bana işlem yapılıyor.
demiyorki adam yüzün davul gibi şişecek.
Neyse hatırladımda moralim bozuldu.özel bi hastane ve güvenilir zannediyorsun..sonra olan oluyor.
ben pişmanım.siz memnun olabilirsiniz elbette.
- 18 Temmuz 2014
- 1.788
- 824
- 248
Şimdi konu kardeşimden kendime geldi, ben bu işe baya sardım konu dolgudan çıktı bende mesela bu göğüs dikleştirme için mi baksam diyorum.. Bir kaç yere baktım.. hatta estetik portta (http://www.estetikport.com/estetik-fiyatlari) fiyatları falanda vermişler... Ne kadar zamanda düzelir acaba? sayfadaki doktora sor bölümüne yazdım cevap bekiyorum :) Kime niye kime kısmet diye benimkine denir resmen aranızda yaptıran var mı ?
- 18 Temmuz 2014
- 1.788
- 824
- 248
ahahah kızlar sarkmaların nedenini de buldum bu estetik portun sayfasında, suçlu belli oldu Talihsiz bir durumdur diyor kesinlikle bence de talihsiz bir durum valla :)
"Göğüs-Meme Sarkmanın Sebepleri
Göğüslerde sarkma göğüs büyüklüğü, yaş, yerçekimi ve hamilelikten kaynaklanan talihsiz bir durumdur. Bu sebeplerin her biri göğsün gergin durmasına katkıda bulunmaktadır. Çünkü göğüs derisi tek başına göğsü pozisyonunda tutmakla sorumludur, gevşek olması göğüslerin sarkmasına (meme ptozis olarak da bilinir) yol açacaktır.
Eğer deriniz gergin ve esnekse, göğüslerinizi yukarıda tutacaktır. Eğer deriniz gevşek veya gerilmişse göğüslerinizin sarkmasına yol açacaktır. "
"Göğüs-Meme Sarkmanın Sebepleri
Göğüslerde sarkma göğüs büyüklüğü, yaş, yerçekimi ve hamilelikten kaynaklanan talihsiz bir durumdur. Bu sebeplerin her biri göğsün gergin durmasına katkıda bulunmaktadır. Çünkü göğüs derisi tek başına göğsü pozisyonunda tutmakla sorumludur, gevşek olması göğüslerin sarkmasına (meme ptozis olarak da bilinir) yol açacaktır.
Eğer deriniz gergin ve esnekse, göğüslerinizi yukarıda tutacaktır. Eğer deriniz gevşek veya gerilmişse göğüslerinizin sarkmasına yol açacaktır. "
hanfendi bu iletişimsizlik değil,doktorun gerçeği söylememiş olması..ameliyat sonrası süreci çok kolaymış gibi anlatması.
pazartesi okulum var diyorum ve günlerden cumartesi bana işlem yapılıyor.
demiyorki adam yüzün davul gibi şişecek.
Neyse hatırladımda moralim bozuldu.özel bi hastane ve güvenilir zannediyorsun..sonra olan oluyor.
ben pişmanım.siz memnun olabilirsiniz elbette.
Ben senin tavrına karsılık yazdım senin doktorun seni kandırmıs ve beğenmemişsin ama bu yağ dolgusunun başarısız bir operasyon olduğu anlamına gelmiyor.burada olmak isteyenler var ve belki iyi bi doktorla cok iyi olacaklar ama senin yaptığın yorum onları ürkütebilir.
- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 198
- 34
Ben senin tavrına karsılık yazdım senin doktorun seni kandırmıs ve beğenmemişsin ama bu yağ dolgusunun başarısız bir operasyon olduğu anlamına gelmiyor.burada olmak isteyenler var ve belki iyi bi doktorla cok iyi olacaklar ama senin yaptığın yorum onları ürkütebilir.
Benim tavrım=Benim fikrim.
Yüze yağ dolgusu konusunu forumdan okuduğunuzda %90 nın memnun olmadığını göreceksiniz.
dolgu olur yada yapılan işlem azdır ona bişey diyemem.
.Asla ameliyata girip narkoz alınacak bi eksiklik olamaz.sanıldığı gibi risksiz değil kalıcı sonuçları var.ve sonucu kestiremeden uygulama yapılıyor.
çok iyi doktorlar?ve çok iyi sonuçlarmı?
isteyen yaptırsın.
Benim tecrübem bu.
Benim tavrım=Benim fikrim.
Yüze yağ dolgusu konusunu forumdan okuduğunuzda %90 nın memnun olmadığını göreceksiniz.
dolgu olur yada yapılan işlem azdır ona bişey diyemem.
.Asla ameliyata girip narkoz alınacak bi eksiklik olamaz.sanıldığı gibi risksiz değil kalıcı sonuçları var.ve sonucu kestiremeden uygulama yapılıyor.
çok iyi doktorlar?ve çok iyi sonuçlarmı?
isteyen yaptırsın.
Benim tecrübem bu.[/QUOTE
Ben meme ameliyatı olacağımda buradaki yazılardan cok etkilendim ve korktum ama tam aksi bi ameliyat yaşadım en ufak bi ağrım olmadı ama o yazılardan cesaretimde kırılabilirdi.yağ dolgusu zaten 2aşamalı bi ameliyat ben birincisini meme ile oldum 2.sinide burun ile olacağım.benim yağıma doktorum bişey koydu daha cok tutsun diye 42kiloyum ben ve yağım cok cok az☺️