• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memelerini açıyor al oyna diyor kv

İnanın mevzu oralara kadar gitti bu sefer eşim diyor ki çocuğu şans birakmam sende. Alırım para konuşur hayatta diyo senin neyin var babanlarin neyi var ki hicbsy yapamazsın falan
Anasının bu yaptığından sonra çocuk ona mı kalırmış. Hiç bi şey yapamazlar. Küçücük çocuk. Böyle devam ederseniz gerçekten yazık olur yavruya. Devlete sığının gerekirse bu ne ya. Sapık pislikler

Bende görüşmek istemiyorum bu sefer çocuğu tek alıp gidiyo o zaman ben vlcoldiriyorum kim bilir şimdi ne öğretiyorlar mecbur gitmek zorunda kaliyorum
Çocuğunuzu alıp götürmesine izin vermeyin yahu. Ne demek alıp götürüyor? Gerekirse kötü olun. Kapınızı açmayın.

Kayinvalidenizin cocuk dogurasi var demek ki.Soyleyin bir cocuk daha yapsin.yasi gencmis.Bu yasta da olur cocugu.Benim ikinci olmadi.Bu yasta olsaydi siterdim.Siz en iyisi ona sen de cocuk yap anne deyin.Kayinpederiniz yasiyorsa?

Kayinvalidenizin cocuk dogurasi var demek ki.Soyleyin bir cocuk daha yapsin.yasi gencmis.Bu yasta da olur cocugu.Benim ikinci olmadi.Bu yasta olsaydi siterdim.Siz en iyisi ona sen de cocuk yap anne deyin.Kayinpederiniz yasiyorsa?
Kayınpeder 20 yaş büyük

Terbiyesizlere bak yaa Allah size sabır versin nasil başedeceksiniz bunlarla bilmiyorum. Nefret ettim.

Ne tepki verdiniz. Direk suratina utanmiyor musun demeliydiniz. Gerçekten üzüldüm ya

Ben artık sinir krizi geçirme eşiğine geldim
Oğlum 1 buçuk yaşında kv (genç 42 yasinda )
Ogluma memelerini açıyor gel oyna diyo oğlumda anlamıyor gidip oynuyi sapik yetiştirecek oğlumu uyardım nafile eşimin de çok hoşuna gidiyo ay ne olacak çocuk ne bilecek diyo ben ne yapayım
Allah im cahillikmi yoksa nedir bilmiyorum. En nefret ettiğim şeylerden biridir bu. Valla canım sert tavrını koymadigin sürece yapmaya devam edecektir. Oğlum daha 6 aylıktı bir yere gitmek için kayinvalideme bıraktım aynı evdeyiz. Emzirmeyi denemiş. Valla eşimde yanındaydı. Ağzıma geleni saydım. Yemin olsun sana bu çocuğu bir dhaa bırakmam da sevdirmem de dedim. Lafım ona ağır geldiki bir daha yapmadı. Tuvalete gidiyor oğlumda yanımda. Sinir oldum ona da laf ettim. Bir daha yapamadı. Elini koynuna koyuyordu oğlum kaynanamın. Eline hafifçe vurdum oğlumun bir daha yaptırma anne alismasin dedim yapmadı daha da. Buyukler iyide insanı da deli ediyorlar

Şaka gibi ben olsam bi daha sevdirmem eve bile almam kim ne derse desin bu ahlaksızlık

İnanın mevzu oralara kadar gitti bu sefer eşim diyor ki çocuğu şans birakmam sende. Alırım para konuşur hayatta diyo senin neyin var babanlarin neyi var ki hicbsy yapamazsın falan

Hi hi evet öyle oluyor gerçekten bak bakalım benzer davalara öyle mi olmuş de

Back
X