• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memelerini açıyor al oyna diyor kv

Pess..
Nasıl zihniyette bir aile ile hayatınızı birleşirmişsiniz siz:kızgın:
Allah kurtarsın.
Bunlar ailecek sapık galiba?
Hani "çocuk o ne anlayacak?" Diyor ya kayinvalideniz , "madem bisey anlamayacak neden açıyorsun memelerini??" Desenize
Belli ki kendi zevki için yapıyor bunu tövbe estağfirullah!
Allahım korusun.
Lütfen koruyun çocuğunuzu!

Pess..
Nasıl zihniyette bir aile ile hayatınızı birleşirmişsiniz siz:kızgın:
Allah kurtarsın.
Bunlar ailecek sapık galiba?
Hani "çocuk o ne anlayacak?" Diyor ya kayinvalideniz , "madem bisey anlamayacak neden açıyorsun memelerini??" Desenize
Belli ki kendi zevki için yapıyor bunu tövbe estağfirullah!
Allahım korusun.
Lütfen koruyun çocuğunuzu!
Of ben de böyle düşündüm. Bu istismar yani.
1 dk. Bile durmayacaksın alıp çocuğunu gideceksin o mahlukların yanından. Buna tamam dersin yarın da kp çıkarır çükünü verir eline. 🤦🏻‍♀️

Of ben de böyle düşündüm. Bu istismar yani.
1 dk. Bile durmayacaksın alıp çocuğunu gideceksin o mahlukların yanından. Buna tamam dersin yarın da kp çıkarır çükünü verir eline. 🤦🏻‍♀️
Ay Allah korusun:(:(:(
Düşüncesi yetiyor üzülmeme..
Bu bir suç aslında.
Konu sahibi buna aymalı bir an evvel..

Ben artık sinir krizi geçirme eşiğine geldim
Oğlum 1 buçuk yaşında kv (genç 42 yasinda )
Ogluma memelerini açıyor gel oyna diyo oğlumda anlamıyor gidip oynuyi sapik yetiştirecek oğlumu uyardım nafile eşimin de çok hoşuna gidiyo ay ne olacak çocuk ne bilecek diyo ben ne yapayım
Kb aklı selim biri değil bırakma bebeni

Yuh yaaa ne okudum ben. Kocada koca değil normal diyor. Valla o ortamda kv nin ağzına eder ortalığı yakar yıkarım. Çok meraklıysa kocasına açsın. Ben burda dellendim resmen ya. Gereksiz insanlar

Ogluma memelerini açıyor gel oyna diyo oğlumda anlamıyor gidip oynuyi sapik yetiştirecek oğlumu uyardım nafile eşimin de çok hoşuna gidiyo ay ne olacak çocuk ne bilecek diyo ben ne yapayım
Küçükken esimin babaannesinin kaynanasi da eşime acarmış göğüslerini gel oyna diye😲Eşim eve her gelenin göğüslerine elini sokar parmağını emip uyurmuş.Bunlari babaannesi anlattiginda dünyada baska manyak yoktur herhalde demistim ama varmış.

Bu ne kadar çirkin bişey ya . Millet çocuğuna mahremiyet eğitimini nasıl vereceğini şaşırmış durumda eşiniz ve kv hem çocuğun psikolojisini bozmak hem de mahremiyet kavramı olmayan bi çocuk yetiştirmek için çaba sarf ediyo. Eşinizi vs kv yi psikologa yönlendirin . Hayır bunun neresi hoş ki böyle bi durumu görmekten mutlu oluyolar anlamıyorum. Kesinlikle müsaade etmeyin. Çok istiyorsa kendi oğluna yapsın terbiyesizlik. Çok sinirlendim yaa

Kizdim izin vermedim şimdi çocuk 1 buçuk yaşında diyoki oynasın ne olmuş nenesiyim abartma o ne anlayacak daha çocuk beni suçluyorlar sanki ayıbı ben yapıyorum gibi
Niye buna rağmen aynı ortamda duruyorsunuz? Bir daha görüşmeyin mesela?

Herkese açıp oynatıyon mu anne diyeydin

Münasebetsiz ve boş beyinli insanlar. Yuh diyorum da çocuğu bu ortamda yetiştirmeyin lütfen.

Back
X