• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memelerini açıyor al oyna diyor kv

Allah im cahillikmi yoksa nedir bilmiyorum. En nefret ettiğim şeylerden biridir bu. Valla canım sert tavrını koymadigin sürece yapmaya devam edecektir. Oğlum daha 6 aylıktı bir yere gitmek için kayinvalideme bıraktım aynı evdeyiz. Emzirmeyi denemiş. Valla eşimde yanındaydı. Ağzıma geleni saydım. Yemin olsun sana bu çocuğu bir dhaa bırakmam da sevdirmem de dedim. Lafım ona ağır geldiki bir daha yapmadı. Tuvalete gidiyor oğlumda yanımda. Sinir oldum ona da laf ettim. Bir daha yapamadı. Elini koynuna koyuyordu oğlum kaynanamın. Eline hafifçe vurdum oğlumun bir daha yaptırma anne alismasin dedim yapmadı daha da. Buyukler iyide insanı da deli ediyorlar
Malesef benimde en nefret ettiğim konu eşim de mutlu oluyor daha çok deli oluyorum

• Beğen
Reactions: Z P
Malesef benimde en nefret ettiğim konu eşim de mutlu oluyor daha çok deli oluyorum
Eşimde bu konuya karışmamisti aynı fikirdeydik. Hatta kaynanam gülerek anlatmıştı konuyu eşim cevap vermeyince o yaptığı hatayı anlamisti. Allah yardımcın olsun. Saçma sapan insan ya kaynanan

Ben artık sinir krizi geçirme eşiğine geldim
Oğlum 1 buçuk yaşında kv (genç 42 yasinda )
Ogluma memelerini açıyor gel oyna diyo oğlumda anlamıyor gidip oynuyi sapik yetiştirecek oğlumu uyardım nafile eşimin de çok hoşuna gidiyo ay ne olacak çocuk ne bilecek diyo ben ne yapayım
Kayınvalideniz hasta mı? Ben hayatımda böyle birşey duymadım. . Ne kadar çirkin birşey yaa iğrenç birşey.. Kocaman oğlunun yanında memesini açıp küçüçük çocuğa nasıl oynattırıyor.. Yaaa inan yazarken utanıyorum, iğreniyorum..
Ben sizin yerinizde olsam kayınvalideme Sen utanmıyor olabilirsin bizden ama ben senin memeni görmek zorunda değilim hiç hoşlanmıyorum, oğluma da bunu yapmanı istemiyorum çok çirkin duruyor lütfen tekrar etme bunu derdim.. Rezillik ya resmen..

AA kayınvalıdemiş ben kocanız yaptı sandım 🙊ben eve almam öyle ınsanı ya memelerle oyna nedir yahu 🙄

Vay arkadaş 42 yaşında, kadındaki özgüvene bak. Sizde açın memenizi belki deli deliyi görünce memesini saklar :KK70:Başka ne diyim bilemedim. :dondurma:
Hatta eside açsın hangınıze gelirse en çok hangi memeyle oynamayı sevıyorsun ilahı osrkiran gece gece güldürdün 🤣

Ben artık sinir krizi geçirme eşiğine geldim
Oğlum 1 buçuk yaşında kv (genç 42 yasinda )
Ogluma memelerini açıyor gel oyna diyo oğlumda anlamıyor gidip oynuyi sapik yetiştirecek oğlumu uyardım nafile eşimin de çok hoşuna gidiyo ay ne olacak çocuk ne bilecek diyo ben ne yapayım
Aklıma manyak eltim geldi. Oglumu emzirmek için memelerini açıp duruyordu. Karilar emzirmeye pek meraklılar. Benim annemde emen bebekler ellerini atarsa gel em diye açar hemen. Nedendir bilinmez:işsiz:

Aklıma manyak eltim geldi. Oglumu emzirmek için memelerini açıp duruyordu. Karilar emzirmeye pek meraklılar. Benim annemde emen bebekler ellerini atarsa gel em diye açar hemen. Nedendir bilinmez:işsiz:
Kocası yapmıyor hoşuna gidiyor demekki diyeceğim olmayacak hay allahım ya

Back
X