• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memelerini açıyor al oyna diyor kv

zelihamm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
812
517
33
Ben artık sinir krizi geçirme eşiğine geldim
Oğlum 1 buçuk yaşında kv (genç 42 yasinda )
Ogluma memelerini açıyor gel oyna diyo oğlumda anlamıyor gidip oynuyi sapik yetiştirecek oğlumu uyardım nafile eşimin de çok hoşuna gidiyo ay ne olacak çocuk ne bilecek diyo ben ne yapayım

Ogluma memelerini açıyor gel oyna diyo oğlumda anlamıyor gidip oynuyi sapik yetiştirecek oğlumu uyardım nafile eşimin de çok hoşuna gidiyo ay ne olacak çocuk ne bilecek diyo ben ne yapayım
Siz de buna izin mi veriyorsunuz. Hadi o yaptı peki siz

Bu gece tovbe tovbe demekten hal oldum ben yine şok 🤦‍♀️

Ay güldüm kusura bakmayın hatta sesli güldüm. Bunu yaparken oğlu da yanında yani eşiniz. Ne bileyim kocaman adam olmuş oğlundan da çekinir diye düşündüm
Yok eşim arkasını döndü ama kış kıs gülüyor bsy olmaz çocuk diyo

Ya kusura bakmayın istemsizce gülüyorum. Gerçek olamaz yani bu konu olmamalı😂😂
Düşünüyorum hani torunu ile aynı odada dururken neden birden memelerini açıp gel oyna der bi insan. Ve neden eşiniz annesinin torununa bunu yapmasından hoşlanır. Nasıl bir ortam nasıl kafalar bunlar

Ya kusura bakmayın istemsizce gülüyorum. Gerçek olamaz yani bu konu olmamalı😂😂
Düşünüyorum hani torunu ile aynı odada dururken neden birden memelerini açıp gel oyna der bi insan. Ve neden eşiniz annesinin torununa bunu yapmasından hoşlanır. Nasıl bir ortam nasıl kafalar bunlar
Çok terbiyesizler oğluma küfür öğretmeye çalışmaları da cabası
O kadar sinir oldum ki eve geldik eşimle saatlerce tartıştık neymiş çocukmuş ne olacakmış abartmişim

Back
X