• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

memelerde hassasiyet ve gebelik belirtileri

dilekseddd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
3
0
1
39
kızlar sat 19 aralık 2015 bu zaman kadar spiralle korunuyorduk 21 aralıkta çıkarttırdım.Yaza kadar hamilelik düşünmüyordum 26-27 aralıkta ilişki yaşadık(spiralin vermiş olduğu rahatlık maalesef) 4 aralıktan bu yana gögüslerimde şişkinlik var dokunamıyorum, ayın 8 inde test negatif(0,34) 13. de negatif (1.20) adet tarihime 4 gün var daha beklemem lazımmı hamilemiyim okadar tedirginim.Kasıklarımda baskı var adet olacakmış gibi değilde üşütmüş gibi neolur yardımcı olrmusunuz?Testi 1,20 çıkıp hamileliği devam eden varmı testi çok mu erken yaptırmışım?

Valla bende oyle aylar oldu ki herkese gebeyim diye ilan ettim, yok goğus ağrısıdr yok bulantıfdır diye ama fos çıktı. Hiiç beklemediğim bir ayda gebe olduğumu oğrendim ama... Yani o belirtilere bakma sen. Onemli olan kan değeri

Allah sağlıklı birşekilde kucağına almak nasip etsin inşallah canım benim. :KK9:Sanki yaşamadığım birşey bir öncekindede aynı olmuştum gögüslerde hassasiyet ilk hissettiğim belirtiydi.Bide tiksinme çok yaşadım.Diyarum kendimce psikoljik olamaz kimide erken test için diyor kimde adet geçsin diyor of ne bileyim

Back