Bebek Beslenmesi memekolik bebişim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Suko

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2006
1.711
12
Kızlar benim bebiş memeden bir türlü ayrılmak istemiyor sırnaşık şeybir memeyi yarım saat emiyor memeden aldığımda ki kendi bıraksa da oluyor deli gibi aranıyor yine bir de gündüz doğru düzgün hiç uyumuyor diyebilirim uyku düzeni ve emme konusunda sizler de durum nedir acaba

Canım bizde de aynı durum söz konusu yeni doğan bebekler doyduğunu bilmedikleri için devamlı emme isteği olurmuş uyku problemimiz de değişiyor yani günü gününü tutmuyor anlıcağın. Bebişin çok tatlı çıkmış bu arada .D maşallah.

selam kızlar emme konusunda bizimki biraz daha sakinleşti ilk günlerine göre. Uykusu geldiğinde ve uyuyamadığında aranıyor. Şükran sadece gündüz uyumuyorsa şanslısın, benim kızım gece bizim yatmamıza yakın bir uyanıyor en iyi ihtimalle sabah 4 te tekrar yatıyoruz. Bu sırada en fazla 1 saat uyuyor, inan harap bitap durumdayız, Allah hastalık falan vermesin bir süre böyle gidecek ama zzorluyor.

Edacım gecede 12 gibi uyuyor 2 gibi de kakıyor yaklaşık 1,5 saat emzirme sürüyor sonra da 7 de falan kalıyor ve uyku faslı sona eriyor aslında gece de pek uyumuyor bakalım kırkları çıkınca belki düzene girerler canları sağolsun

Canım senin bebiş de çok tatlı maşallah bir de uyanık halini görelim annesi

benim prensesimde maşallah seviyor memeyi.hiiiç şikayetçi değilim aksine hoşuma gidiyor.uyku durumuda değişken bu aralar.ama iyice emince genelde uzun uyuyabılıyor yanı 2-3 saat.

meraba arkadaşlar benim bebişde emmeye yeni başladı ilk başta emmedi şimdide silikon meme ucuyla emiyor 10 gün oldu doğalı 4 gündür falan emiyor çok uğraştık mememi alsın diye ama gögüs ucum küçük olduğu için silikon uçla emiyor bunada şükür en azından böyle emiyor

bizim bebğimiz ehli keyf dinlene dinlene.. uyuyor arada tekrar uyanıyor 1 saat 1,5 saat gaz çıkarmayla 2 saat sancı varsa daha da çok sürebiliyor.

kızlar benim bebiş de emerken uyuyup kalıyor..tabi dolayısıyla doymuyor..sonra yerine yatırıyorum başlıyor ağlamaya..tekrar meme veriyorum yine 5 dk içinde uyuyor..nasıl bi çözüm bulsam bilemedim..siz de bu sorunu yaşıyor musunuz?

aynı durum bizdede var. oğlum memeyi az bişey emip uyukluyo.
bende o zaman burnunu sıkıyorum uyanıyo hemen ve emmeye devam ediyo sırnaşık şey

Hastanede emzitmeme yardımcı olan hemşirelerde boynunun altına (gıdısına) dokun uyanıp emer demişti

kızlar benım bebişte aynı durumda memeyı tuttumu bırakmıyo 1 saat emıyo sonra kendı bırakıyo uyoya kalıyo hııı kızlar bısey sorucam sızlere benımkızın topugunda kan almıslardı tabı sızınkılerdende almıslardır 1 ay sonra ararız dedıler aradılar benı kanında bı problem olabılır dıye bızım semttekı saglık ocagından tekrar kan vermemızı ıstedıler neden oldugunu tam solemıyolar hıc boyle olan yada duyanınız varsa haber verırsenız cok sevınırım sonucunu 15 gun sonra soluyeceklermıs beklıyemıyorum insallah bıseyı yoktur kızımın sımdıden tesekkurler:içelim:

Seyfercim aynı durum bizimde de oldu çok korktum aradılar sağlık ocağından araştırdım meğersem bu kan olayını hastanede yapıldığı zaman gönderilen araştırma hastanelerinde pek ilgilenilmediği için sağlık ocakları ele almış anlıcağın yani korkulucak bi durum yok ben gittim ve kan verdik bi sorun olursa arayacaklarmış öyle dediler içini rahat tut canım.

bizim topuk testini hastane yapmadı aşıyı sağlık ocağında yaptıracaz diye ozaman onuda orada yaptırırsınız dediler bizde yaptırdık bişi çıkarsa ararız dediler o kadar.

selam kızlar bizimkininde farkı yok sizinkilerden.emme konusunda daha sakin ama gazımız ço0k var tüm gün ıkınma ve ağlamayla geçiyor.birde ıkınırken zorlamaktan yediğini kusuyor falan uğraşıyoruz napalım canı sağ olsun düzelir zamanla am çok yorgun oluyo insan zombi gibi oldummm

Kızlarrr yaa bişi sorcam ben oğlumu emzirdikten sonra aşırı derecede kaşıntı oluyo kendimden geçiyorum resmen çok tatlı kaşınıyor ama çok sıkıntı veriyo sizde de varmı böyle durumlar ve göğsümün teki diğerinden çok büyük ilk zamanlar oğlum sağ göğsümü pek istemedi hep diğer göğsümü emmek istedi ve sol göğsüm acaip büyük sağ göğsümden.

kaşıntı bende bazen koltuk altımda oluyor tam emzirirken yada sırtımda böyle emzirirken uzanamayacağım 2 -3 noktada oluyor uzanamadığım içinde emzirme bitesiye kadar sinir oluyorum. göğüs konusuna gelincede keşke 1 sağ bir sol yapsaydın ama iner sanırım emdikçe iner diye tahmin ediyorum.. benim ilk 4. gün ikiside çok şişti acıyordu sertti emzire emzire geçti şimdi arada yine şişiyor birden halbuki 2 taraftanda emziriyorum... anlattım ama aynı şeyden bahsediyoruzdur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…