Memeden kesme..

svgyzc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
101
9
48
Ankara
Merhaba Arkadaslar 1 buçuk yasında oğlum var ve suan 5 aylıkta hamileyim bu zamana kadar emzırdım . Ve dün meme hiç vermeden yattık bıraz zor oldu oğlum inek sütü içmiyor gece yatarken süt dışında ne önerirsiniz ??

sütün içine nesquik tarzı bişeyşer deneyebilirsin. hem çocuklar kakao severler. yada bi gün puding yap, bigün muzu ezip içine bisküvi ez o tarz yedirebilirsin bebişine

bende kızmı 1.5 yaşında kestim memeden zor oldu ama artık memeyi oyun etmişti..aniden bir gece vermedim..limon sürdüm ucuna ekşi geldi emmedi..ama hala ara sıra meme diye elini sokar yakamdan..bırakalı 2 ay olacak nerdeyse unutamadı halen..ilk başlarda kızım da hiç süt içmedi..neler denedim..iki yudum alıp bırakırdı..ama yılmadım..hergün verdim..devam sütü günlük süt ballı kakaolu bisküvili..hepsini denedim.. zamanla miktarını arttırdı kendisi..en çok devam sütünü sevdi..30 cc 60 cc derken şimdi bir süt canavarı oldu..200 cc deviriyor..ama buda iyi değil iştahını kapıyor..az vermeye çalışıyorum..sana diyeceğim azimli ol..dene.. eğer içmek isterse alışacaktır zamanla.. tabi çocuğa da bağlı..mesela oğlum hiç içmedi o kadar denememe rağmen..kusuyordu zorlayınca..anne ve çocuk birlikte hareket edince oluyor herşey..ve zamanla..hayırlı doğumlar dilerim şimdiden...

Back