• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memeden kesme

efotos125

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
20
1
1
29
17 aylık bebeğim uyku düzeni sıfır gece diş sancısı vs olmadığı halde defalarca kez kalkıyor memeden kesmek istiyorum çok zor bir bebek gece beslenmesini keserek düzelecek gibi değil devamlı emdiği için yeme içme düzenimizde yok sürekli sütle kendini tıkıyor. Daha küçük diye memeden ayırmaya kıyamıyorum lütfen benle aynı durumu yaşayan anneler varsa çözüm istiyorum.

ben 22 aylıkken bıraktırmıştım. önce neden uyandığını tespit etmeniz lazım. acıkıyor mu? alışkanlıktan meme mi istiyor ? mesela üşüyor mu? eğer acıkıyorsa yatmadan 30-40 dk önce bi şeyler yedirebilirsiniz. alışkanlıktansa eğer bu dönemde babaya çok iş düşüyor. atıyorum gece 3defa kalkıyorsa baba 2 defa pışpışlasın siz 1 defa
burada babaya çok iş düşüyor

ben 22 aylıkken bıraktırmıştım. önce neden uyandığını tespit etmeniz lazım. acıkıyor mu? alışkanlıktan meme mi istiyor ? mesela üşüyor mu? eğer acıkıyorsa yatmadan 30-40 dk önce bi şeyler yedirebilirsiniz. alışkanlıktansa eğer bu dönemde babaya çok iş düşüyor. atıyorum gece 3defa kalkıyorsa baba 2 defa pışpışlasın siz 1 defa
İnanın hiçbir sebebi yok 17. Aya girdik 14 kilo yemek konusunda çok üstüne düşüyorum gerçi şu an salmış durumdayım. Neler denedim yatmadan önce ılık duş beslenmeyi iki saat önceden kesme baktım karnını güzel doyurma masaj bana mısın demiyor yine kalkıyor yine kalkıyor. Geçen akşamlar bir ilk yaşandı hiç kalkmadı sabah bebek öldü sanıp gözlerimize inanamayıp bebeği uyandırdık dürterek o kadar mucizevi ki siz düşünün

o kadar düzensizliğin içinde yine de uyku saatine dikkat ediyorum sabah 7 de kalkar gündüz iki saat uyuturum o iki saatte de en az üç kere kalkar meme ile döner uykuya akşam 7 de yatar sonrasında 7.30 8-9-10 hep kalkıyor

İnanın hiçbir sebebi yok 17. Aya girdik 14 kilo yemek konusunda çok üstüne düşüyorum gerçi şu an salmış durumdayım. Neler denedim yatmadan önce ılık duş beslenmeyi iki saat önceden kesme baktım karnını güzel doyurma masaj bana mısın demiyor yine kalkıyor yine kalkıyor. Geçen akşamlar bir ilk yaşandı hiç kalkmadı sabah bebek öldü sanıp gözlerimize inanamayıp bebeği uyandırdık dürterek o kadar mucizevi ki siz düşünün
ayrı mı yatıyor yanınızda mı yatırıyorsunuz
biz bazen aramıza alıyoruz, çok uyandığında ,sancısı olduğunda filan
ikimiz yanında olunca rahatlıyor
denediniz mi öyle

ayrı mı yatıyor yanınızda mı yatırıyorsunuz
biz bazen aramıza alıyoruz, çok uyandığında ,sancısı olduğunda filan
ikimiz yanında olunca rahatlıyor
denediniz mi öyle
Ayrı yatıyoruz 3-4 aydır kıpırtımızdan bile uyanıyordu ayırdık odaları

Ortamıza aldığımızda şımarıklık yapıyor oyun yapıp hareketleniyor çok zor bir bebek inanın memeden kessem acaba kalkmalar biter mi diye bile düşünüyorum

Merhaba, 17 aylıkken kızım memeyi kanatacak kadar ısırıyordu. Azı dişleri ve köpek dişlerinin ucu görünüyordu. Gece uykusuna yatarken çığlık atarak ağlayarak yatıyordu. Dolven ve tetagil veriyorduk. O dönem ben de memeden kesmeyi çok düşündüm. Bu durum 2-3 hafta devam etti. Dişleri tamamen çıkınca rahatladı. Isırmayı bıraktı. Ağlamalar bitti.
Öncelikle sorunun ne olduğunu tespit edip çözmeye calisin. Diş olabilir, başka bir ağrısı olabilir.
18. Ay da son atak var. Belki o da etkiliyordur.

Merhaba, 17 aylıkken kızım memeyi kanatacak kadar ısırıyordu. Azı dişleri ve köpek dişlerinin ucu görünüyordu. Gece uykusuna yatarken çığlık atarak ağlayarak yatıyordu. Dolven ve tetagil veriyorduk. O dönem ben de memeden kesmeyi çok düşündüm. Bu durum 2-3 hafta devam etti. Dişleri tamamen çıkınca rahatladı. Isırmayı bıraktı. Ağlamalar bitti.
Öncelikle sorunun ne olduğunu tespit edip çözmeye calisin. Diş olabilir, başka bir ağrısı olabilir.
18. Ay da son atak var. Belki o da etkiliyordur.
Belki de inanın o kadar yorgunum ki bir gece değil iki gece değil bu hep böyle mi sürecek bilmiyorum çok yorulduk eşimle beraber perişanız geceleri kalkacak mı diye korkuyla yaşıyoruz

Ne kadar zorlandiginizi tahmin ediyorum.
Geçecek 🌸
Siz emzirmeye devam etmek istiyorsanız bir şekilde çözüm bulmalisiniz. Yok kalben bitirmek istiyorsanız nasıl azltacaginizi ve bitireceginizi planlamanizi öneririm.

Back
X