17 aylık bebeğim uyku düzeni sıfır gece diş sancısı vs olmadığı halde defalarca kez kalkıyor memeden kesmek istiyorum çok zor bir bebek gece beslenmesini keserek düzelecek gibi değil devamlı emdiği için yeme içme düzenimizde yok sürekli sütle kendini tıkıyor. Daha küçük diye memeden ayırmaya kıyamıyorum lütfen benle aynı durumu yaşayan anneler varsa çözüm istiyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Memeden kesme
- Konu Sahibi efotos125
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Ekim 2020
- 1.501
- 979
- 73
- 34
ben 22 aylıkken bıraktırmıştım. önce neden uyandığını tespit etmeniz lazım. acıkıyor mu? alışkanlıktan meme mi istiyor ? mesela üşüyor mu? eğer acıkıyorsa yatmadan 30-40 dk önce bi şeyler yedirebilirsiniz. alışkanlıktansa eğer bu dönemde babaya çok iş düşüyor. atıyorum gece 3defa kalkıyorsa baba 2 defa pışpışlasın siz 1 defa
burada babaya çok iş düşüyor
İnanın hiçbir sebebi yok 17. Aya girdik 14 kilo yemek konusunda çok üstüne düşüyorum gerçi şu an salmış durumdayım. Neler denedim yatmadan önce ılık duş beslenmeyi iki saat önceden kesme baktım karnını güzel doyurma masaj bana mısın demiyor yine kalkıyor yine kalkıyor. Geçen akşamlar bir ilk yaşandı hiç kalkmadı sabah bebek öldü sanıp gözlerimize inanamayıp bebeği uyandırdık dürterek o kadar mucizevi ki siz düşününben 22 aylıkken bıraktırmıştım. önce neden uyandığını tespit etmeniz lazım. acıkıyor mu? alışkanlıktan meme mi istiyor ? mesela üşüyor mu? eğer acıkıyorsa yatmadan 30-40 dk önce bi şeyler yedirebilirsiniz. alışkanlıktansa eğer bu dönemde babaya çok iş düşüyor. atıyorum gece 3defa kalkıyorsa baba 2 defa pışpışlasın siz 1 defa
- 1 Ekim 2020
- 1.501
- 979
- 73
- 34
ayrı mı yatıyor yanınızda mı yatırıyorsunuzİnanın hiçbir sebebi yok 17. Aya girdik 14 kilo yemek konusunda çok üstüne düşüyorum gerçi şu an salmış durumdayım. Neler denedim yatmadan önce ılık duş beslenmeyi iki saat önceden kesme baktım karnını güzel doyurma masaj bana mısın demiyor yine kalkıyor yine kalkıyor. Geçen akşamlar bir ilk yaşandı hiç kalkmadı sabah bebek öldü sanıp gözlerimize inanamayıp bebeği uyandırdık dürterek o kadar mucizevi ki siz düşünün
biz bazen aramıza alıyoruz, çok uyandığında ,sancısı olduğunda filan
ikimiz yanında olunca rahatlıyor
denediniz mi öyle
ben 22 aylıkken bıraktırmıştım. önce neden uyandığını tespit etmeniz lazım. acıkıyor mu? alışkanlıktan meme mi istiyor ? mesela üşüyor mu? eğer acıkıyorsa yatmadan 30-40 dk önce bi şeyler yedirebilirsiniz. alışkanlıktansa eğer bu dönemde babaya çok iş düşüyor. atıyorum gece 3defa kalkıyorsa baba 2 defa pışpışlasın siz 1 defa
Ayrı yatıyoruz 3-4 aydır kıpırtımızdan bile uyanıyordu ayırdık odalarıayrı mı yatıyor yanınızda mı yatırıyorsunuz
biz bazen aramıza alıyoruz, çok uyandığında ,sancısı olduğunda filan
ikimiz yanında olunca rahatlıyor
denediniz mi öyle
- 20 Mart 2011
- 689
- 752
- 323
Merhaba, 17 aylıkken kızım memeyi kanatacak kadar ısırıyordu. Azı dişleri ve köpek dişlerinin ucu görünüyordu. Gece uykusuna yatarken çığlık atarak ağlayarak yatıyordu. Dolven ve tetagil veriyorduk. O dönem ben de memeden kesmeyi çok düşündüm. Bu durum 2-3 hafta devam etti. Dişleri tamamen çıkınca rahatladı. Isırmayı bıraktı. Ağlamalar bitti.
Öncelikle sorunun ne olduğunu tespit edip çözmeye calisin. Diş olabilir, başka bir ağrısı olabilir.
18. Ay da son atak var. Belki o da etkiliyordur.
Öncelikle sorunun ne olduğunu tespit edip çözmeye calisin. Diş olabilir, başka bir ağrısı olabilir.
Belki de inanın o kadar yorgunum ki bir gece değil iki gece değil bu hep böyle mi sürecek bilmiyorum çok yorulduk eşimle beraber perişanız geceleri kalkacak mı diye korkuyla yaşıyoruzMerhaba, 17 aylıkken kızım memeyi kanatacak kadar ısırıyordu. Azı dişleri ve köpek dişlerinin ucu görünüyordu. Gece uykusuna yatarken çığlık atarak ağlayarak yatıyordu. Dolven ve tetagil veriyorduk. O dönem ben de memeden kesmeyi çok düşündüm. Bu durum 2-3 hafta devam etti. Dişleri tamamen çıkınca rahatladı. Isırmayı bıraktı. Ağlamalar bitti.
- 20 Mart 2011
- 689
- 752
- 323