- 6 Aralık 2020
- 350
- 275
- 33
- 49
- Konu Sahibi victoryvivi
Benimde oğlum 24 aylıkdı ayırdım memeden inanın bende çok korkuyordum nasıl bırakıcam diye aynı sizin gibi emerek uyuyordu inanın korktuğum kadar zor olmadı 2 üç gün biraz istedi sonrada pek aramadı gece nevrim dönüyordu yat kalk yat kalk inanın ayırınca oda rahat etti bende ben uyuturken biberonla süt verdim ayağımda salladım bu benim kendi tercihim salamak konuşalım dua okumayı öğretmek için sizin kararlı olmanız gerek.21 aylık oğlum. Son aylarda ruh gibi gezmemin en büyük nedeni. Gerçekten en zorlandığım konu bu oldu. 2 hafta önce artık uykusuzluk ikimizin de gergin keyifsiz gün geçirmesine neden oluyordu. Her gün bu akşam bıraktırıcam artık diye başlayıp sonra pes ediyordum. Hiç istikrarlı olmadım. En son dayanamadığım gün ne olursa olsun bıraktırcam dedim. 2 3 gün gündüz memelerini azaltmaya başladım. Yapıştığı an oyun oynayarak dikkat dağıttım. Sonra akşam uyumadan 1 saat önce emzirdim. Karnınıda tok oluyordu yediriyordum. Sonra evin ışıklarını kapatıp aa uyku saati diyip odaya götürdüm. Krem yağ sürdüm oyun gibi yaptım. Tulumunu giydirdim. Dikkatini çeken kitaplar vardı onları sırayla şakalaşarak okudum. Sonra ışığı kapatıp konuştum. Bütün hayvanların ismini tek tek sayarak uyudu dedim hepsi için. Tabi eli memeye gidiyordu hep. Ay memede uyumuş sabah uyanacakmış dedim. Ağladı hatta baya ağladı. Sarıldım sürekli sabırlı davranmaya çalıştım tam 1 saat sürdü. O ara hep poposuna hafif vurdum. 1 saat sonrası uyudu. 3 gün böyle devam etti. 4. Gün bu süre 15 dakika oldu. Ama her gün istisnasız aynı şeyleri tekrarladım. Şimdi 2. Haftamız. Kendisi kremlerini alıp geliyor. Çok inatçı ve meme delisi oğlum vaedı. Hayatta beniö oğlum alışmaz rutine falan diyordjm. Ama zaten uykusuz kalıyoruz bir cesaret edip bunun için kalalım uykusuz sonu zafer gerçekten.![]()