Bende kizimi 19 aylikken kesmistim ve yazdiklarini okuyunca ayni benim yasadiklarim gözümün onune geldi bende ne yaptiysam memeden kesememistim artık bunalımdaydim derken annemin komsusu beni kurtardı. Size belki cok sacma gelebilir ama gerçekten ise yaradi.bi cuma sabahi onlara gittim beni ve kizimi cuma selasiyla ezan arasindaki vakitte okudu he bide bol tuzla bali birbirine karistirip onu da eline alip oyle bizi okudu sonrasinda okuduhu balli tuzu bana verdi kizin her sut istediginde bunu gogsunun ucuna sur kesinlikle seni emmicek dedi hic inanasim yoktu ama inanin bi gecese kestim.etradinizda bunu yapan birileri mutlaka vardir simdiden kolay gelsin.kizim bu arada 3 yasinda oldu..
Merhaba benim kızımda 2,5 yaşında 8 aylıkken mamaya alışdı ve beni bırakdı çok üzülmüşdüm 7 ay boyunca gögsüm felaket yara içinde emdi çok alardım emerken 8 ayda tam geçmişdi ama kızım bırakdı emzirmek istiyordum şu an hala vicdanen rahatsız oluyorum kızım tüpbebekle oldu ve isterdim çocugumu 2 yaşına kadar emzirmeyi :) ablamın olu 5 yaşına kadar emdiyini bilirim yazık oda çok çekmişdi enson çare öje sürmüşdü sert olunca emememişdi ablamda her istediginde olum çok acıyo elldiyinde alama numarsı yapardı sona bırakdı korkdu deyişik renklerde öje sürdü bir süre yani belki çare olur allah yardımcın osun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?