• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memeden kesen arkadaşlar yardım eder misiniz

aresim

prensesim ben !
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
362
3
96
41
Samsun
Arkadaşlar çok acil önerilerinize ihtiyacım var..
Benim oğlum 19.5 aylık oldu hala emziriyorum 2 yaşına kadar da düşünüyordum ama artık emzirmek benim için işkence halinde. oğlum resmen mememi çiğniyor canımın acısından duramıyorum ne kadar hayır dediysem yapma diye kızdıysam hiç umursamıyor.. ısırırken gözlerimin içine bakıp anneee diyo hart kapıyor valla :) gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum..çok sık emiyor aşırı hemde oyun halinde çünkü 10 dk da bir istediği de oluyor 1 saat araylada yeni doğan bebekten beteriz.. gece emmek için yanımızda yatmak istiyor yerine koysam uyanıyor emerek uyusun istiyor gecenin bi vakti can acısıyla uyanıyorum uykuda bile ısırıyor..çekemiyorum bile kendimi öyle yapışıyor ki çeksem kıyamet kopuyor gece gece..öğle uykusunada gece uykusuna da emerek dalabiliyor.. tecrübeli anneler yardım edin ben artık emzirmek istemiyorum nasıl bıraktırcam sabır taşı varmış bugün onu alıcam bu arada ketcap kimyon sirke ne sürdüysem o şekilde emdi hiç umru değil küçük adamın meme olsun yeter :) memeden kesince gece nasıl uyutcam ayakta sallanmıyor asla ben ne yapacağımı şaşırdım yardımlarınızı bekliyorum

benım oyle bir sorunum olmadı 8 aylıkken kendısı bıraktı yemege düstü.. sen bıraktırmak istiyorsan zor olucak ama tiksindirceksin sarmısak sür gögsüne veya bir parca sac kes yapıstır cok olsun sevmedigi ne varsa gögsünde uygula:) tiksincektir ama üsenme hep yap zaten bir faydası olmuyor 1 yasından sonra acısıda cabası.. bende emzigi bıraktırdım 10 gün önce hala arıyor.. insallah bırakır seninkide..

Bende kizimi 19 aylikken kesmistim ve yazdiklarini okuyunca ayni benim yasadiklarim gözümün onune geldi bende ne yaptiysam memeden kesememistim artık bunalımdaydim derken annemin komsusu beni kurtardı. Size belki cok sacma gelebilir ama gerçekten ise yaradi.bi cuma sabahi onlara gittim beni ve kizimi cuma selasiyla ezan arasindaki vakitte okudu he bide bol tuzla bali birbirine karistirip onu da eline alip oyle bizi okudu sonrasinda okuduhu balli tuzu bana verdi kizin her sut istediginde bunu gogsunun ucuna sur kesinlikle seni emmicek dedi hic inanasim yoktu ama inanin bi gecese kestim.etradinizda bunu yapan birileri mutlaka vardir simdiden kolay gelsin.kizim bu arada 3 yasinda oldu..

Merhaba benim kızımda 2,5 yaşında 8 aylıkken mamaya alışdı ve beni bırakdı çok üzülmüşdüm 7 ay boyunca gögsüm felaket yara içinde emdi çok alardım emerken 8 ayda tam geçmişdi ama kızım bırakdı emzirmek istiyordum şu an hala vicdanen rahatsız oluyorum kızım tüpbebekle oldu ve isterdim çocugumu 2 yaşına kadar emzirmeyi :) ablamın olu 5 yaşına kadar emdiyini bilirim yazık oda çok çekmişdi enson çare öje sürmüşdü sert olunca emememişdi ablamda her istediginde olum çok acıyo elldiyinde alama numarsı yapardı sona bırakdı korkdu deyişik renklerde öje sürdü bir süre yani belki çare olur allah yardımcın osun...

biber salçası sürende var(tatlı),bant yapıştıranda var.
sana nasıl uygun gelirse.memeyi kestikten sonra ilk bir hafta çok huzursuz oluyorlar.
sonra uykuları düzene geçiyor.eğer emzirmek istemiyorsan yani kararından vazgeçmeyeceksen
bir daha katiyen verme.kararlı ol.

Bende kizimi 19 aylikken kesmistim ve yazdiklarini okuyunca ayni benim yasadiklarim gözümün onune geldi bende ne yaptiysam memeden kesememistim artık bunalımdaydim derken annemin komsusu beni kurtardı. Size belki cok sacma gelebilir ama gerçekten ise yaradi.bi cuma sabahi onlara gittim beni ve kizimi cuma selasiyla ezan arasindaki vakitte okudu he bide bol tuzla bali birbirine karistirip onu da eline alip oyle bizi okudu sonrasinda okuduhu balli tuzu bana verdi kizin her sut istediginde bunu gogsunun ucuna sur kesinlikle seni emmicek dedi hic inanasim yoktu ama inanin bi gecese kestim.etradinizda bunu yapan birileri mutlaka vardir simdiden kolay gelsin.kizim bu arada 3 yasinda oldu..

benim çevremde böyle kimse yok bulamamda sanırım..bugün sabır taşını aldım suyla karıstırıp pamukla sürdüm ama o şekilde bile emdi..sonra internetten yapan biri anlatmış sıcak suyla bulamaç yapın die çamur görüntüsü olsun göğüs ucuna sürülüyormuş suyu ısıttım sabır taşı denilen şeyin üstüne döktüm öbür tarafa gittim geldim resmen Allah'ım o nasıl keskin bir kokudur ne onu kendime sürebilirim ne de oğluma koklatabilirim böyle keskin iğrenç birşey olamaz buradan yapanlara bravo diyorum benim midem allak bullak hala hemen lavoboya döktüm peşine çamaşır suyuyla yıkadım koku çıksın die o ne ya öyle...bunda da başarısız oldum :(

Merhaba benim kızımda 2,5 yaşında 8 aylıkken mamaya alışdı ve beni bırakdı çok üzülmüşdüm 7 ay boyunca gögsüm felaket yara içinde emdi çok alardım emerken 8 ayda tam geçmişdi ama kızım bırakdı emzirmek istiyordum şu an hala vicdanen rahatsız oluyorum kızım tüpbebekle oldu ve isterdim çocugumu 2 yaşına kadar emzirmeyi :) ablamın olu 5 yaşına kadar emdiyini bilirim yazık oda çok çekmişdi enson çare öje sürmüşdü sert olunca emememişdi ablamda her istediginde olum çok acıyo elldiyinde alama numarsı yapardı sona bırakdı korkdu deyişik renklerde öje sürdü bir süre yani belki çare olur allah yardımcın osun...

sağol canım ojeyi kesin denicem..aklıma çok yattı..

Back