Memedeki silikonun fazla hareket etmesi(fotoğraflı)

seytanbununneresinde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2018
125
36
43
Merhaba,9 hafta önce sağ 400,sol 375 kasaltı yuvarlak ameliyat oldum.son bir haftadır,sağ memedeki silikon sırtüstü yattığımda koltukaltıma,soluma yattığımda bu sefer hooop o tarafa oynayıp duruyor.içinde sanki yumuşak bir su balonu varmış gibi, löp Oraya löp buraya.çok rahatsı edici bir his.
sol memem ise gayet normal ameliyat olduğumu hissetmiyorum varlığını hissettirmiyor.
acaba sağ kolumu çok kullanıyorum ondan mı,zamanla soldaki silikonda mı böyle kıpır kıpır bir hal alacak?
Ya da sağdaki silikona daha büyük bir kese mi açıldı,o yüzden mi çok hareket ediyor?
Normal olan sağdaki his mi soldaki his mi ?
Sağdaki mememin daha sarkmış olduğunu da foto çekince farkettim.
Lütfen fotolara bakıp yorum yapar mısınız?

norwegian yorumlarınızla bana hakaret edemezsiniz.
Açtığım konu başlığını okumuş olmalısınız.
Meme silikon yazmışım değil mi?
Madem ki fotoğrafları görmek sizi rahatsız edecekti, albümüme neden baktınız?Biri mi zorladı?
Burası paylaşım ve yardımlaşma platformu.Kayıtlı kullanıcılara açık olarak ayarladığım fotoğraflarıma dileyen kk üyesi bakıp sorunuma faydalı olur ümidindeyim ki, çok şükür burda sizin gibilerden sadece bir tane var.@Kazen, Mune sizden ricam lütfen böylenkullanıcıları burda barındırmayın.

albümü inceledim senin meme yapın ayrık bu 1
2. si ise senin meme yuvarlağı çok geniş bunu küçültseler daha iyiymiş yapın ayrık olduğu için normal şartlarda daha küçük bi protez koyuyorlar seninki azıcık yanlara taşmış duruyor ayakta bile yatınca da haliyle kayıyor dr un ne diyor
bir de albümü herkese açık yapma anlayan anlamayan girmesin

fotograglaroniza baktimda simdi mem uclarini areolalari neden kicultmedi doktorunuz. bense aneliyat duaunuyorum.benkm.ki tubuler meme ve uc kisimlarimida kicultmeyi dusunuyorum. hangi dr ameliyat oldunuz

Küçük protez ayrıklığı daha çok belli eder demişti.
meme uçları konusunda haklısınız o benim takılmadığım bir konu olduğu için önemsemedim.
Detayları pek önemsememeye çalışıyorum çünkü öncesinde meme dokusu 3cm olan biriydim.
Acaba anormal bir durum mu yaşıyorum,tek tarafta silikonun hareket hissi normal mi belki zamanla diğer memede de hareketi hissederim?..bunu öğrenmek asıl amacım.
Fotoları ise kayıtlı kullanıcılara açık yaptım çünkü özellikle ameliyat olmadan başka kullanıcıları süreci merak ederdim,tabi bende foto olmayınca izin vermezlerdi.ama siz bu konuda çook haklısınız.

Doktorum çok iyi biri.öncelikle çok nazik,ameliyat sonrası telefon ya da mesaj lara yanıt veren,ilgili,istediğiniz Zaman yanına gidebileceğiniz biri.bazıları gibi ameliyat bitince işi bitenlerden değil bence.

memenin oynaması normal hatta kas altı ise kaz hareketine bağlı bile oynar bence sizin yapınız buymuş ayrık ve koltuk altına doğru yapınız varmış doğallık katar hem oynaması bence dr unuz ne diyor

Meme uçları pek de detay değil ama? Biraz kötü duruyor.
Ablamın ameliyat sürecinde ve sonrasında hep yanındaydım. Göza batan o bozukluklar zamanla, oturdukça düzeliyor. Doktora sormanızda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…