Memede zonklama

Fulnep

Guru
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
1.195
69
358
Canım sıkıldı yaaa. Gece uyurken sol memede zonklayan la uyandım. Geri uyudum. Aksama dogru yine aynı yerde zonklayan seklinde agrı oldu.. Boyle birsey yasayan var mı acaba. Yasım 33 birde en son gecen sene usg girdim bişey yoktu. Adetimin de son günüü.. Acaba stresten olur mu kii.

regl doneminde memede basit kistler ve agrilar olusur. regl bitiminde kaybolur. bu yuzden genelde regl bitiminden bi 3 gun sonrasina kadar usg almazlar. agri varsa risk yok der doktorlar. ancak 30 yas ustu oldgu icin yine de sikayetiniz icin senelik kontrolunuzu yaptirin.

uyusun da büyüsün nennii diyin memeye hemen geçer zonklaması ağrısı

Merak etmeyin ,bende bu zonklama ve arada agri icin usg cektirdim ,bisi cikmadi kadin dogumcu elle muayene yapip acikladi sut kanallari donem donem (yumurtlama ,regl vs.)siser sut dolarmis ,
O gerginlik agri ve zonklama olarak donuyor ,rahatlatmak icin sicak havlu ,hafif bir krem ya da yag ile masaj ,ilik banyo ,buhar onerdiler,

adet öncesi banada oluyor.
ama cok şiddetli ve sürekli olursa doktora görünün.
adet dönemlerinizi kontrol edin.
hani beli uyarı veriyordur.

Âdet yada yumurtlama döneminde olabiliyor bu tarz ağrılar elle kendiniz muayene edin adet ve yumurtlama dönemi dışında da olursa dr a gidersiniz

Yazdan beri ayni dertten muzdaribim.baya zonklama, yanma.. 24 yasindayim.
Meme dokusunun bir yerde yogunlasmis olmasi ile ilgili imis. herhangi bir sey yok dedi doktor adet donemlerinde olabilir dedi. ama benim hep adet sonunda oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…