• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MEMEDE KİTLE

OOS101220

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
2
0
1
26
Selamlar geçen sene şubat ayında her iki memede birden ağrım oldu aniden daha önce hiç olmamıştı sağ memede şişlikle ağrı mevcuttu muayene edildim ultrason çekildi her iki memede birden fazla kist ve kitle izlendi 6 ayda bir muayene denildi en son aralıkta muayene oldum aralıkta gittiğimde memedeki kitlelerde büyüme görüldüğünden takibi 3 aya düşürdüler ve gerekli ise 3.ayda gittiğimde biyopsi yapılabilecegi söylendi ve büyük olan kitle ele gelir vaziyette ve anladıgım kadarıyla 3cm den büyük sıklıkla ağrı olmuyor diğerleri ele gelmiyor bu ay gitmem gerekiyor ancak doktoruma randevu bulamıyorum farklı bir doktora gözüksem olur mu ? Haziran ve aralıkta çekilen us sonuçlarını ekleyecegim başına gelen varsa anlayan bilen yardımcı olabilirse çok sevinirim

Eklentiler

• 1000035551.webp
    1000035551.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 15
  • 1000035550.webp
    1000035550.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 12
aynı durumu yaşadım çok şükür benimkiler büyüme eğiliminde değil. kesinlikle acilen gidin. bu önemli bir durum. sürekli takibinizi muhakkak yaptırın

Benzer durumlarla 4 5 senedir takip yaptırıyorum. Şükür olumsuz bir durum yok. En son mamagrofi istedi doktorum onu da atlattık çok şükür... bende doktoruma randevu bulamıyorum ama ara ara sabah on gibi denk gelebiliyor birde talep oluşturuyoruz e nabızdan mesaj geliyor.

Back
X