Onkoloji - Kanser ve Türevleri Memede batma hissi yaşıyorum..yardım lütfen

kutsalist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
340
3
66
İçel Mersin
Arkadaşlar merhaba..ben 23 yaşındayım.. Ve bekarım.. Benim iki göğsümde de özellikle sol göğsümde bir batmahissi var.. 5 dk da bir falan gelen bir batma hissi.. Ayrıca agrıyan yerlerde boyle kucuk kucuk kas mı desem beze mı desem onlardan var.. Ve nları sıkınca daha da bır sıddetlı agrım var..gogsume masaj yaptıgımda cok rahatlıorum..bunun ıcın doktora gıtcem ama bekar olan arkadaslar da yasayan var mı.. Ya da cocuk dogurmayan demem daha dogru olacaktır...cunku emzıren annelrde gorunuyormuş.. Daha onceden de baska bır arkadas kou acmıs.. Ama ben evlı de deılım..bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazarsanız cok sevınırım.. ayrıca arada bır gogsumde akma demeyım de sıktıgımda boyle beyaz bır sıvı gelıor..katı sekılde..

ALLAH KORUSUN canım kötüyü getirme aklına ama ihmal etme doktora git
ALLAH yar ve yardımcın olsun umarım kötü bişi değildir RABBİM sağlık versin AMİN şimdiden geçmiş olsun
ihmal etme canım

allah korusun canım kötüyü getirme aklına ama ihmal etme doktora git
allah yar ve yardımcın olsun umarım kötü bişi değildir rabbim sağlık versin amin şimdiden geçmiş olsun
ihmal etme canım

aklıma kotu bısı getırmek ıstemıorum ama her agrıda aklıma gelıo ıster ıstemez..koltuk altıma dogru uzanan bır agrı.. Haftaya mutlaka gıtcem.. Tsk ederım canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…