- 12 Nisan 2012
- 4.584
- 6.903
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ülkenin durumu özel sektörün rezillikleri KPSS'yı hayatı öneme getirdi maalesef. ne yapalım? Bakacak kocamız da yok.
Buraya ilk kez konu açtım, böyle mi? Biraz sert buldum tavrınızı, zaten korkmuşum, münakaşa etmek de istemiyorum.Arada elle kontrol yapmanızın amacı ne peki doktora gitmeyecekseniz?
Doktorlar kontrol edin tavsiyesi verirken bakın, eğer bir şey varsa bize gelin diye kontrol edin diyor.
Çalışmayınca bereden bulunacak bu para? Destek olacak kimsem yok.Ayrıca bakacak koca yok ne demek yani? Kendinize yetemiyor musunuz?
Pirimçten daha buyukSüt bezesi olabilir mi acaba
Buraya ilk kez konu açtım, böyle mi? Biraz sert buldum tavrınızı, zaten korkmuşum, münakaşa etmek de istemiyorum.
Yıllardır özel sekörde çalıştım rezalet, devlet olmazsa zor hayatım. Atama puanları doksan üzerinde. Çalışacağız. Onun için hayatı önemde kusura bakılmasın.
Çalışmayınca bereden bulunacak bu para? Destek olacak kimsem yok.
Canım bir gün değil, annemden biliyorum. berbat devlet hastanesi, kontrol için gittik, mamagrofi için başka gün, sonuçları için başka gün, kan için ayrı gün. Sonuçları almaya ayrı ayrı gittik,. Böyle günlerce sonuçları topladık iyi biliyorum.Da bir gün doktora gitseniz kpss tehlıkeye girmez yani benceeee
Ayrıca zaten kontrole de gitmeniz gerekıyor
Ailede de varsa
Cevizin yarısı kadarBenimde gögsümde kist var cevizin yarısı kadar acıyan bi sertlik geliyo elime. kanser olma riski var.doktora gidin
Çok geçmiş olsun Doktora gittinizmiBenimde gögsümde kist var cevizin yarısı kadar acıyan bi sertlik geliyo elime. kanser olma riski var.doktora gidin
Bakacak koca ne demek ya bu yaşa kadar yasadiysan kpssden 2 gün ayirsan gene yaşarsınÜlkenin durumu özel sektörün rezillikleri KPSS'yı hayatı öneme getirdi maalesef. ne yapalım? Bakacak kocamız da yok.
Randevu aldım pazartesi gidiyorum, ciddi olabilirmiş, korktum biraz yazılanlardan.Bulunduğunuz yerdeki toplum sağlığı merkezine gidin ücretsiz yapilıyor zaten bu taramalar. Veya aile hekiminize gidin onlar yönlendirir . Size tarih verirler o tarihte gider direk mamografi cektirirsiniz 15 gun mü tam emin degilim ama sonuclara göre doktora yönlendirilirsiniz.
Haklısın valla millet derdini insanlari gommeden anlatamiyor malesef.Yahu kpss ne alaka, sınav yarın mı yoksa benim mi haberim yok?
Gireceksiniz bir devlet hastanesinden hafta içi en erken güne randevu alıp gideceksiniz.
Bu kadar zorlaştırmayın kendinize hayatı.
Ayrıca bakacak koca yok ne demek yani? Kendinize yetemiyor musunuz?