• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mememde bir sertlik var? Acil bakın, yardım...

Ülkenin durumu özel sektörün rezillikleri KPSS'yı hayatı öneme getirdi maalesef. ne yapalım? Bakacak kocamız da yok.

Yahu kpss ne alaka, sınav yarın mı yoksa benim mi haberim yok?
Gireceksiniz bir devlet hastanesinden hafta içi en erken güne randevu alıp gideceksiniz.
Bu kadar zorlaştırmayın kendinize hayatı.
Ayrıca bakacak koca yok ne demek yani? Kendinize yetemiyor musunuz?

Arada elle kontrol yapmanızın amacı ne peki doktora gitmeyecekseniz?
Doktorlar kontrol edin tavsiyesi verirken bakın, eğer bir şey varsa bize gelin diye kontrol edin diyor.
Buraya ilk kez konu açtım, böyle mi? Biraz sert buldum tavrınızı, zaten korkmuşum, münakaşa etmek de istemiyorum.
Yıllardır özel sekörde çalıştım rezalet, devlet olmazsa zor hayatım. Atama puanları doksan üzerinde. Çalışacağız. Onun için hayatı önemde kusura bakılmasın.
Çalışmayınca bereden bulunacak bu para? Destek olacak kimsem yok.

TV de bir doktor mercimek kadar şeyler varsa doktora gidin demisti. Yani illa nohut yanda ceviz büyüklüğünde olması şart değil. İnşaallah korktugunuz gibi değildir tabi. Doktora gidin ihmal etmeyin.

Buraya ilk kez konu açtım, böyle mi? Biraz sert buldum tavrınızı, zaten korkmuşum, münakaşa etmek de istemiyorum.
Yıllardır özel sekörde çalıştım rezalet, devlet olmazsa zor hayatım. Atama puanları doksan üzerinde. Çalışacağız. Onun için hayatı önemde kusura bakılmasın.

Çalışmayınca bereden bulunacak bu para? Destek olacak kimsem yok.

Neyse size iyi çalışmalar o zaman

Da bir gün doktora gitseniz kpss tehlıkeye girmez yani benceeee
Ayrıca zaten kontrole de gitmeniz gerekıyor
Ailede de varsa

Da bir gün doktora gitseniz kpss tehlıkeye girmez yani benceeee
Ayrıca zaten kontrole de gitmeniz gerekıyor
Ailede de varsa
Canım bir gün değil, annemden biliyorum. berbat devlet hastanesi, kontrol için gittik, mamagrofi için başka gün, sonuçları için başka gün, kan için ayrı gün. Sonuçları almaya ayrı ayrı gittik,. Böyle günlerce sonuçları topladık iyi biliyorum.

ailenizde kanser geçmişi varsa sizin buradaki çoğu insandan daha bilinçli olmanız lazım.kpss dediğin sınav, kanser dediğin ağır illet bir hastalık, erken teşhisi hayat kurtarır.randevu alıp doktora çıkacaksın neyin toparlanmasını bekliyorsun? kpss ne alaka? ayrıca kız kardeşin olsa neyi karşılaştıracaksın?

Bu tür hastalıklar genetik yatkınlıkla olduğu için gitmeniz lazım hatta genetik olmasa da gitmek lazım. Bir an önce gidin derim

Bulunduğunuz yerdeki toplum sağlığı merkezine gidin ücretsiz yapilıyor zaten bu taramalar. Veya aile hekiminize gidin onlar yönlendirir . Size tarih verirler o tarihte gider direk mamografi cektirirsiniz 15 gun mü tam emin degilim ama sonuclara göre doktora yönlendirilirsiniz.

Bulunduğunuz yerdeki toplum sağlığı merkezine gidin ücretsiz yapilıyor zaten bu taramalar. Veya aile hekiminize gidin onlar yönlendirir . Size tarih verirler o tarihte gider direk mamografi cektirirsiniz 15 gun mü tam emin degilim ama sonuclara göre doktora yönlendirilirsiniz.
Randevu aldım pazartesi gidiyorum, ciddi olabilirmiş, korktum biraz yazılanlardan.

Yahu kpss ne alaka, sınav yarın mı yoksa benim mi haberim yok?
Gireceksiniz bir devlet hastanesinden hafta içi en erken güne randevu alıp gideceksiniz.
Bu kadar zorlaştırmayın kendinize hayatı.
Haklısın valla millet derdini insanlari gommeden anlatamiyor malesef.
Birde en büyük telaş onlarda millet güllük gülistanlık yaşıyor.

Back