Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallahBenimde 4b çıktı biyopsi verdim sonucu bekliyorum inş iyi sonuçlar alırız kardesinizle
Benimde 4b biyopsi sonucunu bekliyorum Allah şifa versinMerhabalar kız kardeşim bugün göğüsten biyopsi parça aldırdı devlet Hastanesi'nde parçayı alan bayan 4b diyebiliriz gibi bir cümle kullanmış .boyleolupta sonucu temiz gelen oldumu .lütfen cevap
Ne zaman verdiniz biyopsiyi .bizim bir ay oldu hala cikmadi sonuçBenimde 4b biyopsi sonucunu bekliyorum Allah şifa versin
18 nisanda az önce sonucunuz çıktı diye mesaj geldi ama e nabıza düşmedi titriyorum korkudan Allahım yardım etsinNe zaman verdiniz biyopsiyi .bizim bir ay oldu hala cikmadi sonuç
İnşallah canımAllahım hayırlı mutlu haberlerle gel ne olur… patoloji sonuçlarına bakın
inşallah bakıyorum hala görüntülenecek veri yok diyorAllahım hayırlı mutlu haberlerle gel ne olur… patoloji sonuçlarına bakın
İnşallah temizdir bizidebilgilendirin lütfen18 nisanda az önce sonucunuz çıktı diye mesaj geldi ama e nabıza düşmedi titriyorum korkudan Allahım yardım etsin
Hastanenin patoloji bölümünden sorguladığı dada goruntuleniyormus sonuç canımİnşallah temizdir bizidebilgilendirin lütfen
Canım sonucum temiz çıktı Allah’a şükürHastanenin patoloji bölümünden sorguladığı dada goruntuleniyormus sonuç canım
Yaaa inan çok sevindim canım Allah'ım bizede göstersin inşallah ne yazıyor sonuçta temiz çıkınca .sana ne demişlerdi 4 a miydiCanım sonucum temiz çıktı Allah’a şükür
4b canımmYaaa inan çok sevindim canım Allah'ım bizede göstersin inşallah ne yazıyor sonuçta temiz çıkınca .sana ne demişlerdi 4 a miydi
Canım hangi hastanede vermiştin biyopsiyi.ayin 16 sında alınmıştı bizimde Sadi konukta vermişti istanbulda4b canımm
Allah razı olsun bırads 4bYaaa inan çok sevindim canım Allah'ım bizede göstersin inşallah ne yazıyor sonuçta temiz çıkınca .sana ne demişlerdi 4 a miydi
Adana şehir hastanesi 18 nisanda biyopsi oldum dün çıktı bugün hastanedeydimCanım hangi hastanede vermiştin biyopsiyi.ayin 16 sında alınmıştı bizimde Sadi konukta vermişti istanbulda