- 11 Şubat 2018
- 153
- 106
- Konu Sahibi Sukufesunaz
1 yaşında çocuğum var ve emziriyorum sol göğsümde kolumu kaldırınca şişlik farkettim kitle ele geliyordu genel cerraha gittim ve ultrason istedi. Ultrasonu çeken doktor evet orada bişey var ama kanser değil dedi. Bu arada anksiyete ve panik atak hastasıyım. Doktorda belirtmiştim beni sakinleştirmek adına mı öyle söyledi bilmiyorum. 3 ay sonra takip ultrason istedi. Ultrasonumun sonucu sol memede saat 1 yönünde meme başına 3 cm mesafede yaklaşık 6,9* 4,5 mm boyutlarında keskin konturlu hipoekoik solid lezyon izlendi.
Genel cerrahi doktorum ultrason sonucuna iyi huylu beze tanısı konulmuş dedi. 3 ay sonra tekrar ultrason istenmiş gelirsin tekrar dedi. Eğer iyi huyluysa neden takip istiyorlar acaba emin değiller ben telaş yapmıyayım diye emziriyorum diyemi öyle dediler. Birdahaki gittiğimde biyopsi istemelerinden korkuyorum zaten yıllardır hastalık hastasıyım en sonunda başıma geldi kitle çıktı diye çok üzülüyorum. Yardımcı olup fikir verebilen aynı teşhisi yaşayanlar var mı?
Genel cerrahi doktorum ultrason sonucuna iyi huylu beze tanısı konulmuş dedi. 3 ay sonra tekrar ultrason istenmiş gelirsin tekrar dedi. Eğer iyi huyluysa neden takip istiyorlar acaba emin değiller ben telaş yapmıyayım diye emziriyorum diyemi öyle dediler. Birdahaki gittiğimde biyopsi istemelerinden korkuyorum zaten yıllardır hastalık hastasıyım en sonunda başıma geldi kitle çıktı diye çok üzülüyorum. Yardımcı olup fikir verebilen aynı teşhisi yaşayanlar var mı?