• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme ucunun arkasında hareketli kitle

mercan147

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
1.247
806
323
33
Hanimlar meme ucunun içinde arka tarafinda bilye gibi hareketli bi kitle var. Diger memede yok. Ben bugun tesadüfen farkettim ne kadar zamandir var bilmiyorum. Ama 2 sene once meme ultrason yapildiginda temiz çıkmıştı. Doktora gidecegim ama sizlerden başına gelen oldumu merak ettim

Bende sayıca çok var.
Hareket ediyorlar elimin altında evet.
Ultrason takibindeyim yıllardır.
Bayağı oldu gitmedim.
Gitmem lazım benim de..

Olabiliyor kitle hemen kötü düşünmeyin en kısa sürede doktora görünün içiniz rahatlasın

Hanimlar meme ucunun içinde arka tarafinda bilye gibi hareketli bi kitle var. Diger memede yok. Ben bugun tesadüfen farkettim ne kadar zamandir var bilmiyorum. Ama 2 sene once meme ultrason yapildiginda temiz çıkmıştı. Doktora gidecegim ama sizlerden başına gelen oldumu merak ettim
Meme lobüllerinde ya da duktuslarında genişleme olabiliyor bundan olabilir ama kist vb de olabilir memenin normal yapısı da olabilir, kötü bir şey düşünmeyin en yakın zamanda genel cerrahiye gitmeye çalışın, hatta imkanınız varsa genel cerrahiye gitmeden özel bir hastanede meme ultrasonu çektirin, ultrason raporuyla beraber genel cerrahiye gidersiniz ne olduğunu daha kısa zamanda öğrenebilirsiniz böylelikle

MErhaba gittiniz mi dr ye ben de de benzer bisi oomustu ama sut kanali genislemesi cikti... kolunuza vuran bir agri varmi peki yada koltuk altina?

MErhaba gittiniz mi dr ye ben de de benzer bisi oomustu ama sut kanali genislemesi cikti... kolunuza vuran bir agri varmi peki yada koltuk altina?
Merhaba. Evet gittim. Doktor muayene etti kotu bi sey cikmaz ama yine de ultrason yapalim dedi. Ertesi gune ultrason verdi. Ve ultrasonda çıkmadı kaybolmuş sonra elimle kontrol ettim gercekten de yok olmustu. Hic agri olmamisti tesadüfen farketmistim

Merhaba. Evet gittim. Doktor muayene etti kotu bi sey cikmaz ama yine de ultrason yapalim dedi. Ertesi gune ultrason verdi. Ve ultrasonda çıkmadı kaybolmuş sonra elimle kontrol ettim gercekten de yok olmustu. Hic agri olmamisti tesadüfen farketmistim
Gecmis olsun bazen hormonal olarak degisiyor vs gecmis olsun... bnde korkarak gitmistim simdilik bisi cikmsdi cok sukur😊 size de gecmis olsun

Benim yıllar önce lisedeyken koltukaltımda çıkmıştı fındık büyüklüğünde ve hafif acıyordu bikaç gün içinde yok oldu ben yine de gittim doktora. Yaşım çok ufak olduğu için sanırım doktor ultrason vs dememişti. Adet döneminde vücudun muhtelif yerlerinde kist yağ bezesi gibi oluşumlar olabiliyor adetle birlikte yok oluyo demişti. Ben de aklıma geldikçe meme muayenesi yaparım kendim.

Back