Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dugunde mı sıvrı sıvrı gozuksun dıye?Meme ucumu küçük buluyorum. Yakında düğünüm de var . Böyle sivri sivri görünmesi için yapılacak bir şey ya da kullacagim bir alet edavat var mı
Eşim görsün yeter başkalarını ne yapayım arkadaşım. Lütfen konumu sabote etmeyin bu şekilde dalga geçerekdugunde mı sıvrı sıvrı gozuksun dıye?
yakında dugunum var yazmıssın ne bıleyım ben. sabote boyle olmaz... soru sormusum..... eşinin uzun meme ucu sevecegı ne bellı? belkı oyle hoslanıyo_?Eşim görsün yeter başkalarını ne yapayım arkadaşım. Lütfen konumu sabote etmeyin bu şekilde dalga geçerek
EnjektorMeme ucumu küçük buluyorum. Yakında düğünüm de var . Böyle sivri sivri görünmesi için yapılacak bir şey ya da kullacagim bir alet edavat var mı
Sevişme esnasında zaten sivri sivri oluyor ki, bi şey yapmanıza gerek kalmayacak bence:)Meme ucumu küçük buluyorum. Yakında düğünüm de var . Böyle sivri sivri görünmesi için yapılacak bir şey ya da kullacagim bir alet edavat var mı
Sungeri kalin sutyen giyince belli olmuyo hicbirseySivri sivri olunca ne oluyor?
Sonra da saklamaya çalışırsınız disaridan belli diye
Kalici olarak cikarmaya çalıştığını düşündüm benSungeri kalin sutyen giyince belli olmuyo hicbirsey
Cinsellik bolumu de olunca ben sevisirken diye dusundum
Eger oyleyse oncesinde buzlu dus iyi gelir