• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme ucundan kan gelmesi

Cikolatalikurabiyem

⛈ Walking on the sky in my dreams...
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
2.328
3.417
133
Merhaba güzel bayanlar.🌸Benim için bir dert haline geldiği için konumu bu başlığa açma ihtiyacı hissettim.
3 hafta kadar önce tek meme başımdan önce iltihap sonra kan geldi bir miktar. Doktora gittim ve mr çekildim. Fakat hiç bir şey çıkmadı olumsuz. Sonra iki kez daha iltihap geldi ve çok ağrım var o memede hala.
Sizden ricam bu ve buna benzer bir durum yaşayan var mı? Varsa ne gibi şeyler yaşadınız? Rica etsem benimle de paylaşır mısınız?
Şimdiden teşekkür ederim. Sevgiler 💟 🥰

sütyenin içindeki malzemeye alerjiniz olabilir mi? kuzenimde baya büyük ve koyu kızarıklık olmuştu sadece pamuklu kullandı geçti denemek için tekrar o çamaşırı kullandığında yine oldu
.
Her zaman aynı tarz çamaşır kullanırım ve aldığımda çok sayıda alırım. Öyle olduğunu sanmıyorum. Cevabınız için teşekkür ederim 🥰

Merhaba güzel bayanlar.🌸Benim için bir dert haline geldiği için konumu bu başlığa açma ihtiyacı hissettim.
3 hafta kadar önce tek meme başımdan önce iltihap sonra kan geldi bir miktar. Doktora gittim ve mr çekildim. Fakat hiç bir şey çıkmadı olumsuz. Sonra iki kez daha iltihap geldi ve çok ağrım var o memede hala.
Sizden ricam bu ve buna benzer bir durum yaşayan var mı? Varsa ne gibi şeyler yaşadınız? Rica etsem benimle de paylaşır mısınız?
Şimdiden teşekkür ederim. Sevgiler 💟 🥰
Öncelikle şifa bulmanızı diliyorum.
Yakın arkadaşımın başına benzer bir şey geldi. Memede kist var ama zararsız dedi doktor. Ama memeden akıntı gelince başka doktora gitti ve kötü hastalık olduğunu öğrendi. Çok erken teşhis olduğu için ameliyat oldu, kemo almadı çok şükür. İnşallah sizinki çok daha basit bir şeydir.

Gecmis olsun öncelikle.
Prolaktin degerinize bakildi mi ? Emarda meme emari mi cektirdiniz ? Ultrason ile de bakildi mi ?
Bazi enfeksiyonlarda böyle etkiler yapabilir. Ancak doktorunuz ona göre tedavi planlamali. Ihmal edilecek bisey degil.

Çok gecmıs olsun. Benım teyzemde buna benzer bir durum oluyor yıllardır. Hıc Dr a da gitmedi. Memeden bıldıgın yemyesıl su geliyor. Yanı iltihap gıbı degıl bildigin çağla yeşilinin bıraz daha koyusu.

Gecmis olsun öncelikle.
Prolaktin degerinize bakildi mi ? Emarda meme emari mi cektirdiniz ? Ultrason ile de bakildi mi ?
Bazi enfeksiyonlarda böyle etkiler yapabilir. Ancak doktorunuz ona göre tedavi planlamali. Ihmal edilecek bisey degil.

.
Mamografi çekildi evet. Ultrasonla bakılmadı. Başka bir dra gideceğim. 3 ay önce hormon değerlerim normaldi. Prolaktin dahil. Teşekkür ederim.

Doktor iltihap için ilaç vermedi mi? Eğer İlaç içmenize rağmen geçmediyse tekrar farklı bir doktora görünün hatta mümkünse onkoloji doktoruna gidin. En kesin teşhisi onlar yaparlar.
.
Sürekli gelen bir iltihap olmadığı için sanırım ilaç vermedi Dr. Başka bir dra gideceğim. Teşekkür ederim

Back