• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri meme ucu

34bilgen84

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
671
97
298
40
herkese slm böyle bi konu varmı görmedim varsada tekrardan açtım kusura bakmayın benim sorunum göğüs uçlarımla göğüslerim çok güzeldir harika bi dekoltem var yuvarlak ve taş gibidir ama aynı zamanda göğüs uçlarım çok küçük:çok üzgünüm: nerdeyse ben bile tutamıyorum evlenince eşim nasıl tutucak nasıl bebek emziricem:çok üzgünüm: evlendikten sonra büyürmü bi erkek göğsü gibi hatta tatilde dikkat ederdim bazı erkeklerin benimkindende büyük bunu kişiden kişiye göre değiştiğini biliyorum renk ve şekil olarak merak ettiğim benim gibi olan bayanlarda vardır mutlaka evlendikten sonra değişiyomu en önemlisi çocuk olunca nasıl emzirdiler yakın zamanda düğünüm var :asigim:

herşeyin çözümü var göğüs ucu kçük bayanlar için bildğm kadryla suni meme ucu var emizrirken takıyorsun.. beimkilerde kçük :D

zaten eş ve cinsellikten öncee bebeğim olunca besliyebilecekmiyim kaygım var onun harici görevini yerine getirir bi gelinimiznde göğüs ucu küçüktü silikon bi aparat takıyodu bebeğini emzirirken ama dikkatimi çektide benimki ondanda küçük:çok üzgünüm: hamile kalıp doğum yapınca göğüsler büyüyo uçlardada değişiklik oluyomu bari

canım evlenince büyür afedersin açık yazıyorum bebek olmasa bile emilme işlemi çok büyütüyor. artı hamilelikte zaten büyüyor. ayrıca bebeğin ağzına sadece ucu vermiyorsun o bölümün tamamını alıyor tabi ne kadar boyutu bilemiyorum da bebeğin kavraması için bi miktar çıkıklık lazım.

ayrıca kendin uç kısmına masaj yaparak büyütebilirsin. bir beraberliğin yoksa yani cinsellikten önce bu sorunu kendin halletmek istiyorsan göğüs pompasını da deneyebilirsin.

canım evlenince büyür afedersin açık yazıyorum bebek olmasa bile emilme işlemi çok büyütüyor. artı hamilelikte zaten büyüyor. ayrıca bebeğin ağzına sadece ucu vermiyorsun o bölümün tamamını alıyor tabi ne kadar boyutu bilemiyorum da bebeğin kavraması için bi miktar çıkıklık lazım.

ayrıca kendin uç kısmına masaj yaparak büyütebilirsin. bir beraberliğin yoksa yani cinsellikten önce bu sorunu kendin halletmek istiyorsan göğüs pompasını da deneyebilirsin.

nasıl yani anlamadım yaakafamçokkarıştı

göğüs ucundan bahsediyorum cnm. düzenli birliktelikle hem göğsüm büyüdü hem ucu büyüdü

canım benim uçlarımda öyleydi.evlendim aynı hamile kaldım aynıydı..doğumdan sonra bahsedilen silikon uçlardan takarak emzirdim kızımı.ara ara onu çıkarıp veriyordum ama ememiyordu.9 aylık oluncaya kadar o şekilde emzirdim.Allaha şükür 1.5 yıl emzirdim.daha da emzirirdim ama sütüm yoktu...

samantha ablam sana mesaj atmam gerekiyor ama atamıyorum bir şekilde sana ulaşmam lazım yaa niye 50 mesaj kuralı koyarlar kiiiikötükedihüso

göğüs pompası mantıklıymış beraberliğim var ama cinsel hayatım malesef pek olamıyo kötükedihüso inşş 4 ay sonra o zamana kadar kendim uğraşıyım biraz büyüsün diyekaydirigubbakcemile3

Back
X