Meme ucu yarıkları

valla benim oğlum 6 aylık ve yine yaralarım oluştu.bu başıma gelen 3.ama bu sefer göğüs ucum yarıldı damakları sertleştikçe sıkıyo ve yarıklar oluştu.çok kötü ya memelerin yara olması benim oğlumun kan emdiğini bile biliyorum.kustuğu zamanlar kan kusuyodu.ben carbosal kullandım,lansinoh kullandım,bepanthen ve kakou yağ kullandım.şu an sadece bepenthen kullanıyorum biraz iyileşme var.allah yardımcınız olsun.umarım sizinde ilerki aylarda tekrardan yara olmaz.çok zor çookkkk...

kavanoz tahinin üste çıkan yağını sürüyordum göğüs ucuma mucize gibi geliyordu çok hızlı bir şekilde iyileştiriyordu kesinlikle tavsiye ediyorum mutlaka deneyin :KK3:

Canım "garmastan" adlı bir merhem var, meme ucu için. Tamamen doğal, sürdüğünde emzirmek için silmene gerek yok. Emzirirken onu kullanmıştım ben de. Acını iyi anlıyorum, benimki şakır şakır kanardı bir de. Meme ucun çok kötü durumdaysa emzirmeye ara vermeden birazcık iyileşene kadar silikon meme başlığı kullanabilirsin, günde 2 kez.

Garmastan Pomat 20 g Göğüs Ucu Kremi

Emzirme döneminde meme başı çatlaklarının giderilmesine yardımcı olur ve meme ucu bakımında kullanılır.

Kullanım Şekli: Her emzirmeden birkaç saat önce ve hemen sonrasında meme ucu ve çevresine ince bir tabaka halinde uygulanır. Emzirmeden önce meme başlarındaki pomat su ile silinmelidir. Pomat kalıntısı günde bir kez ılık su ile tamamen yıkanır ve sonra pomat ince bir tabaka halinde tekrar uygulanır. Pomat az miktarda kullanılmalıdır.

Uyarılar: Her emzirmeden önce meme başları silinmelidir.

[B]ayva cekırdeqını deneyın dırek ! ben onca seyler deneyım kremler aktarcılardan almadıgım kalmadı banamıısın demedı.

cay bardagının dıbıne cok azıcık su koyun 7 yda 8 ayva cekırdegını ıcıne atın uzerını kapatıp bekletın bı gece jel halıne gelıyo sonra surup emzırın cok ıyı gelıyo..
[/B]

Son düzenleme:
meme başını belirginleştirmenin en kolay yolu tirle kullanmak.
ben tirle ile göğsünden biraz süt sağıyordum hem süt bulaşınca bebeğin ucu bulması kolaylaşıyor hem de uç belirginleşmiş oluyor. emzirdikten sonra ise az çok belirginleşmiş uç sütyen üstüne gelince yine kaybolabiliyordu. uç kaybolmasın diye göğüs kalkanı kullandım ve hala kullanıyorum. göğüs kalkanı oluşan çatlakların iyileşmesine de yardımcı oluyor. ben çatlak için ne önerdilerse kullandım ama en son çare bephanten plus krem sürüp göğüs kalkanının delikli olanını takarak çare buldum. malum yaralar hava alınca daha çabuk iyileşiyor. bu arada çatlaktan kan geldiği için bebeğime o göğsümü veremedim. süt kesilmesin diye sütümü sağıp verdim oğluma. bu sayede 2 güne varmadan oluşan derin catlağı iyileştirdim.
göğüs kalkanı bulamazsanız sapını kırdığınız çay süzgüsünü de kullanabilirsiniz.

Allah razi olsun sizden bebegimi acidan emziremiyordum bu yazdiklarinizi yaptim gogus catlaklarim icin 1,5 gunde gecti.

X