Meme ucu yaralarından emziremiyorum..

Teşekkürler aslında hastanemizde emzirme danışmanı var gitmeyi düşünüyorum ama malum kış ve köydeyim birde bebek var istediğim her zaman gidemiyorum ne yazıkki

Çok açıyorsa ilk önce acil olan yeri sağ bir iki gün daha çabuk iglesir bir şırınka ya köy öyle ver biberonla verme çünkü ona alışır

Merhaba ben 29 haftalık hamileyim. Sağlık ocağındaki ebe ayva çekirdeklerini sakla doğuma yakın jel yap dedi. 2 gündür peçetede çekirdekler taş gibi olunca jel olmazsa diye korktum açıkçası. Hemen suyla karıştırıp dolaba koydum. Orda yavaş yavaş jel olur heralde. Doğuma kadar dayanır mı sizce? Bir de ne kadar su koyarsak koyalım yine de jelleştirir mi? Su oranı çok önemli mi?

Hayırlısı olsun canım ben şimdiden kavanoza atıyorum bir iki orada biriktiriyorum peçete üstünde kuruttuktan sonra. Çok suya gerek yok mutlaka bir oranı vardır ama ben göz kararı üstünü geçecek şekilde hazırlayıp kapağını kapatıp karanlık dolaba koydum. Henüz yapmadım 34. Haftamdayım. O günler gelince hazırlamayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…