- 18 Şubat 2021
- 119
- 31
- 23
- Konu Sahibi Gamzeli3112
11 gün önce sezeryan ile doğum yaptım çok şükür herşey çok iyi çok güzeldi ilk günden azda olsa sütüm gelmeye başlamıştı. 2. Gün bebeğim emerken acımaya başladı ve sonrası her emzirme birbirindende beter olmaya başladı. Meme ucum pütürlü bi yapıya sahip ve bu yapıdan kopan parçalar bile oldu, ortası içeriye doğru yarıldı.. artık emzirirken bağırmaktan ve ağlamaktan sezeryan yaralarım ağrımaya başladı ve dayanamıyorum yeter diyip pompa ile sağıp vermeye başladım.1 günde kanlı tabaka kalkmaya başladı. Emzirmeyi deniyeyim hemde memeyi unutmasın dedim ve emzirdim ama demez olaydım yine başa sardı ve kanadı.. o kadar kafama takıyorumki, bidaha asla emziremeyecekmiyim, hiç düzelmeyecekmi, düzelince tekrarmı olacak.. emzirme sürecinde iken denemediğim sey kalmadı hicbiri fayda etmedi. Sağma sürecimde ise doktorun yazdığı lanomast isimli kremi kullanıyorum biraz fayda ediyor ama düzelince emince aynısı olacak gibi geliyor. O kadar üzülüyorumki. Bebeğimi kucağıma aldığımda o meme arıyo ben emzirmek istiyorum ama yinede biberon veriyorum.. lütfen yardım edin nasıl düzelir düzelince tekrarlarmı??