- Konu Sahibi DenizinDelisi_85
-
bebeğim 13 günlük göğüs uçlarımda feci şekilde çatlaklar oluştu birkaç gün sütümü sağarak bebeğime verdim ama çatlaklar sağdıkça daha çok açılıp kanamaya başladı. lansinoh,bella b, medicassol,hametan ve garmastanı denedim hiçbirisi kar etmedi. 5-6 gündür aventin silikon göğüs uçlarını kullanıyorum emzirme konusunda biraz rahatladım ama bu defa da bebeğimde aşırı derecede gaz sancısı var. 5 gündür ne gecemiz kaldı ne gündüzümüz. bebeğim sarardı soldu uykusuzluktan gözlerinin altı çöktü ona baktıkça ağlıyorum. acaba silikon göğüs uçları mı gaz yapıyor. arkadaşlar gaz problemi için ve meme ucu çatlakları için neler öneriyorsunuz. benim acil bir çözüme ihtiyacım var psikolojim bozuldu resmen artık. acilen önerilerinizi bekliyorum.
Ahh canımın içi hepimiz geçti aynı günlerden( tatlım bebgin hayırlı olsun öncelikle, saf zeytinyagı var mı yoksa marketlerde satılanda olur onu sür acilen, kıyamam miniğinede, yavrıum benim
çok teşekkür ederim. saf zeytinyağı var dünden beri de onu deniyorum ama henüz bir rahatlama sağlamadı biraz daha deneyeyim bakalım . ne kadar zor bir süreçmiş bu ya siz ne kadar zamanda atlattınız ?
geçmiş olsun canım muhtemelen silikon uçtan emerken çok hava yutuyor ondan çok gazı olabilir kremler bi işe yaramadıysa bitkisel ve çocuğa etki etmicek şeyleri netten araştır derim kesşe doğumdan biraz önce başlasaymıssın çatlak kremine ben şimdi farkediyorum kendimde yarık duruyo uçları başlamayı düşünüyorum şimdiden doktoruma sorimda bi
tatlım benim yazcaklarım sana çok moral olmaz diye çekiniyorum yazmayaben 3,5 ay hiç uyumadım desem yeridir, emerken aglıyordum hep, bezinde kan vardı küçük meleğin en sonunda makine ile sağmaya başladım, lansinsh sürüp sağıyordum, sütüm kesilene kadar durum aynıydı, benimkide fena gazlıydı, rezene çayları satılıyor özel bebek için, olmadı biberonunu aventle değiştirdim rahatladım, çok küçükken ben kekik kimyon içiriyordum kaynmış suyla demleyip o zaman koca adam gibi gazını çıkarıp biraz uyuyordu, her emzirmeden sonra uyuya bile kalsa gazını çıkar annesi, yoksa asagıdan gazı oluyor, Allah yardımcın olsun canım
Banyo yaparken gogsune herhangi bir sabun degmemesine dikkat ediceksin.
Elma suyunu bol bol ic.
Kendi karninin ustune bebegini yatir, aranizda giyisi atlet olmuycak ten temasini kur,
ve bebegin basi bi yaninda ayaklari obur yanda olcak kucuk t harfi gibi olucaksiniz yani,
sirtina ellinle masaj yap( doktorum soylemisti).
Cok gecmis olsun Allah anali babali buyutsun.
cnm cok gecmiş olsun benmde iki cocuğum var kızımda göğüs uçlarım çok kötüydü kanardı aglardım kızımı emzirirken hiç bişey fayda etmedi kremler zeytinyağı cok kötüydülokum bile sürmüştüm duyduğum herşeyi denedim o bra ii gelmişti yada artık gecmişti 3 4aysürmüştü çünkü zamanla hafifliyo şimdi bi oğlum var 6 aylık hamileyken başladım kullanmaya lansinohu ama gene fayda etmedi bende..kullandığın silikon ucu devamlı takılı tut yatarken bile sadece emzirirken cıkar arada bide göğüs uclarını havalandır göğüs pedlerinden sakın kullanma onlar feleket yapıyo zaten doktorum bana bide sıkı çamaşır kullan demişti sütyeni yani hiç krem kullanmadım bu şekilde bende bi hafta geçti..umarım faydam olur çünkü insan cok çaresiz kallıyo gazı içinde oğlum cok gazlı muskat cevizi kullandım ben o ii geldi bize hala gazımız bitmiş diil eskisi kadar olmasada ağlama nöbetleri olmuyo en azından bide hergün masaj yap karnına saf zeytinyağıyla bebek masajı diye ara bulursun int. zaten tekraardan gecmiş olsun bu günlerde gececek mrk etme cnm bebişini öp bnm yerime:)
gecmıs olsun bebegın hayırlı saglıklı olsun cnm..bnım kızımda ne gaz ne emzırme sorunu hıc yasamadım onerım su alabılır garmastan denemısın dr.banada vermıstı ama kullanmamıstım kullanan arkadaslarım cok memnun en guzel tarafı emzırdıkten sonra gogsunu temızlemeden emzırebılıyorsun hemen etkı etmemıs olabılır bnce devam et kullanmaya gogus ucu gaz yapıyordur bebege ama gogusun daha kotu olmadan bıraz daha ıyılesen kadar kullan bence bırde ben hergun rezene ıcıyordum ama aktardan alıp kendım demlıyordum ıcınede cubuk tarcın atıyordun sutunden bebege gecer rahatlar belkı bıraz cnm gecmıs olsun tekrar...
ılacın kagıdında ne yazdıgını hatırlamıyorum ama kullanların cogu busekılde kullanıyor surdukten sonra yıkarsan faydasını goremessın cnm eger cok ıcıne sınmesse soyle hafıften nemlı pamukla sıl ama yıkama daha kotu olur bu-ırde ben rezeneyı aktardan almayı tercıh edıyordum umarım gecer yakında keyıfle emzırırsın bebegını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?