Soğanı rendeleyip direkt göğsüme uyguladım, sadece yaralarımı yumuşatmaya yaradı, birnevi pişirdi diyebilirim. Ayrıca oğlum ve ben leş gibi günlerce soğan koktuk, sonra bıraktım uygulamayı.. şu an 34günlük anneyim ve sol göğsümde kocaman bir yarık, patlamaya hazır volkan gibide sararmış bir deri parçası var..sağ göğsümde iç güveysinden hallice durumdakafayı bozdum artık aklım fikrim memelerimde.. psikolojim alt üst oldu arkadaşım bir hafta çektikten sonra dr.una danışmış tahinin üzerindeki yağdan bahsetmiş dr. uyguladım ve hemen iyileşti dedi.. bende bugün uygulayacağım, denemediğim şey kalmadı.. lansinoh ve bella b adında göğüs ucu kremlerini denedim hiç işime yaramadı en çok bepanthen plus dan memnun kaldım. birde yaralar kabuk bağladığında strelil noxuol pomadı kullanıyorum biraz rahatlatıyor.. ancak onu da geçen gün nasıl becerdiysem aerola kısmınada bulaştırmışım tahriş oldu,birde onun acısını çektim
kızlar bendende ufak bir öneri.satılan tahin kavanozlarının üst kısmında yağı biriikirya işte o meme ucu çatlağına birebir.annem ne kadar hamile varsa etrafta yani yeni doğum yapmış hemen onu uygulardı ve gözlerimle şahidim inanılmaz çabuk besliyor ve iyileştiriyor. bende geçenlerde lansinohun kremini alacaktım para verme öyle şeylere dedi :) şimdilik yani bir problem olursa doğumdan sonra onun yöntemini uygulayacağım. kolay vede masrafı az bir yöntem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?