Soğanı rendeleyip direkt göğsüme uyguladım, sadece yaralarımı yumuşatmaya yaradı, birnevi pişirdi diyebilirim. Ayrıca oğlum ve ben leş gibi günlerce soğan koktuk, sonra bıraktım uygulamayı.. şu an 34günlük anneyim ve sol göğsümde kocaman bir yarık, patlamaya hazır volkan gibide sararmış bir deri parçası var..sağ göğsümde iç güveysinden hallice durumda kafayı bozdum artık aklım fikrim memelerimde.. psikolojim alt üst oldu arkadaşım bir hafta çektikten sonra dr.una danışmış tahinin üzerindeki yağdan bahsetmiş dr. uyguladım ve hemen iyileşti dedi.. bende bugün uygulayacağım, denemediğim şey kalmadı.. lansinoh ve bella b adında göğüs ucu kremlerini denedim hiç işime yaramadı en çok bepanthen plus dan memnun kaldım. birde yaralar kabuk bağladığında strelil noxuol pomadı kullanıyorum biraz rahatlatıyor.. ancak onu da geçen gün nasıl becerdiysem aerola kısmınada bulaştırmışım tahriş oldu,birde onun acısını çektim
Artık iyiyim, bunu;
Avent in meme kalkanlarına,
Dr.umun önerdiği Fito,Fucidin karıştırarak sürmeme,
ve bir hemşirenin ağrılarımın azalması için söylediği Anestol e borçluyum. Kesnlikle yaralarımın iyileşmesine sebep oldular. Allah razı olsun.. Çok çektim ben, başkası çeksin istemiyorum kızlar.. Her türlü tedaviyi denedim kudret narı bile sürdüğüm halde iyi olamamıştım.Aynı sorunu yaşayan bi arkadaşıma da söyledim 2. güne iyileşti, siz de deneyin..Ne lansinoh ne başka bişey, yaralarımı bu formüller iyileştirdi..
O tarifsiz acıyı hatırlamak bile istemiyorum artık, şu an sütümde yetiyor ve emzirmek bana mutluluk veriyor