- Konu Sahibi Seldaberenkemal
Arkadaşlar merhaba. Ben 16 günlük anneyim bu ikinci bebeğim. İlk bebeğimde meme ucu çatlağı sorunum olmamıştı ama bu sefer fazlasıyla yaşadım. 10gündür ne çektiğimi bi ben bilirim. Denemediğim şey kalmadı ta ki dün akşam KAKAO YAĞInı kullanıp da rahatlayana kadar.eğer bu sorunla mücadele eden arkadaşlar varsa lütfen deneyin. Ben internette okumama rağmen ciddiye almamıştım. Bu arada neler denedim sürekli karbonatlı suyla yıkadım göğüs uçlarımı garmastan nisavit lansinoh kremler ayva çekirdeği kürü ,zeytinyağı,poşet çay. Yani anlayacağınız ne duyduysam yaptım ama işe yaramadı. Dün kakao yağını annemin bi komşusu söylemiş aktardan aldık. Böyle katı sabun gibi bişey küçük bir parça koparıp göğüs ucunuzda eritiyosunuz.hem acısını alıyor hem de yumuşatıyor ve bebeğinizi emzirirken beyninize giden o şiddetli sancılardan kurtuluyorsunuz. Her emzirmeden sonra yapıyorum bir dahaki emzirmeye kadar göğsümde kalıyor. Emzirmeden önce de göğüs uçlarımı karbonatlı suyla yıkıyorum. İnanılmaz işe yaradı lütfen deneyin ihmal etmeyin. Bu arada göğsünüz hava alsın yani ben açık geziyorum sürekli. Umarım sizde de işe yarar bu acıyı yaşayan bilir.